Kızlar bi onceki postumdada bahsetmistim kayin babam vefat etti diye 3 hafta oldu ama hala gelen var yani sonra iki gorumcem cocuklari basimda hersey yemek icmek ev hersey bana bakiyor ayriyetten esim yatak dosek hasta kaldiramadi babasinin vefatini onu toplamaya calisiyorum ben kiz kardeslerde en buyugu ve tek ben koydeyim diger 3 kiz kardesim sehirde annemde koyde kiz kardeşim 2 gunlugune buraya gelmis ama yemin ederim 3 ununde her annemgile gelmesinde giderim bu sefer en kucuk kardesim gelmis annem oglen aradi napiyon fasti sonra basladi sen kizin yanına nege gelmedin anne dedim hani bende acna burda ugrasiyorum 5 dk gelmek zormuydu dedi anne valla esimin hasta oldugunu soyledim tm tm tm sus sus sus dedi hani en buyuk benim benim yanima dogru düzgün gelip gitmezler esleriyle gelirler ya surdada ablam var bi yanina gidek demezler ama ben her geldiklerinde yanlarina giderim bu seferde basim kalabalik oldugu icin gidemedim yemin ederim aklima bile gelmedi o kadar yani 3 gun ust uste hastanelere gittim cenazeden sonra dayanamadim hastalandim dogru duzgun aramadilar bile annem bana böyle dedi sizce haklimi ya ağlıyorum ben cok ezziyor cunku digerlerine karsi