Kızlar yaklasık 1 ay sonra dogum yapicam gittigim hastaneden cok memnunum gebe okuluna gittim ve dogum sürecinin nasil gececegini anlattilar dogumhaneyi falan gezdirdiler gercekten herseyin rüya gibi gececegini düşünüyorum taa ki kayınvalidem aklıma gelene kadar. Yani simdiden her gün kayinvalidemin nasıl psikolojik baskilar yapacagini düşünüp kendime eziyet ediyorum cunku eltim yeni dogum yapti maalesef sütü gelmiyor ilk cocukta da gelmemiş ve gelmedigi icin gelinini sucluyor bebek bakimini falan begenmiyor kizcagizin her yaptigina bi laf buluyoalt degistirmesinden tutunda uyutma sekline kadar yok kucagina cok alistirmissin yok sen boyle nasil iş tutcan yok şöyle yok böyle ben bile daraliyorum eltimi düsünemiyorum su an ve bir ay sonra bende ayni seyleri yasiycam cok baskın karakter tavrımi koysam o sürec bana zehir olcak cunku esim annesine bisey denmesinden hoslanmiyor evimin huzuru kacacak benim kendi annemde yanimda olacagi icin ister istemez ben kayinvalideme bisey diycek olsam eşimde annemde bisey deyip kısas yapcak bu durumu guzellikle kimseyi kırmadan olaysız sekilde nasıl çözebilirim kadın herseyi ona danışmamızı falan bekliyor yani yaşım küçük degil ki az cok cevremde yakınlarımda gördüm neler yapabilcegimi az cok biliyorum hamilelik surecinde de bi cok sey ogrendim ve laf sokup duruyo simdiki gelinler internet anmesi buyuge danisma falan yok diyo doktorlari bile doktor ne bilcek doktor benden daha iyi mi bilir falan diye elestiriyo tam bi tipik lohusa bükücü yani nasıl baş edilir bilmiyorum dogmamis cocugu sahipleniyor simdiden eltimin bebegine falan emzigi sekere batirip agzina vermeye calisiyo su icirmeye calisiyo onlari izledikce kafayi yiycek gibi oluyorum