+2 oy
1,446 göst.
Diğer kategorisinde (49 puan) tarafından
Çok istiyorum arkadaşlık kurmayı komşuluk yapmayı öyle bir binada oturuyorum ki asansörde hayırlı akşamlar desem tenezzül edip cevap vermiyorlar bir arkadaşım tek var sana geliyorum der kabul eder çok güzel ağırlarim ben gidecek olsam hep müsait değilim der Kayseri de oturuyorum okul arkadaşlarım hep başka şehirlerde yaşıyor artık çok sıkıldım 

34 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benimde hiç yok bı gittifim annemle kaynanam onun dişinda benimde çıkarcı bı arkadaşim var kaç kez geldi bana ağırladım sofra kurdum ben gittim önüme çayı zor koydu
(49 puan) tarafından
Yine sen gidebilmissin ben gidemedim bile :D
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yaa bende kayserideyim Incesuda sen nerdesin 
(49 puan) tarafından
Ziyagokalp ben şehir hastanesi ne yakınım
tarafından
Hmm birazcık uzak keşke yakin olsaydik
0 oy
(571 puan) tarafından
Bende aynı durumdayim başka şehire evlendim.Ne komşu ne arkadaşlık. Çocuklarım oldu hiçbir yere çıkamıyorum Park bile artık hayal desem yeri.Buyusunler istiyorum ama yaş geciyor birseyler fazlalasirken birşeyler eksiliyor hayatımızdan.Hayirlisi... Evlatlarım sağlıklı olsunda napalm artık kısmet gerisi :)  
0 oy
(34 puan) tarafından
Bu soruyu ben açtım sandım sanki beni anlatmışsın ne ara açmışım hatırlamıyorum: Benimde tek arkadasim eşim ve oğlum 
0 oy
(1,250 puan) tarafından
Senin bir tane kötü de olsa varmış benim oda yok aslında böyle daha iyi kardeşimin bir sürü komşuları var bir görsen burda yüzüne gülüp başka yerde demedigini birakmiyolar böylesi daha iyi
0 oy
(18,159 puan) tarafından
Benimde arkadaşım yok canm bosver bu devirde arkadas ta hep yiyici senin arkadasta yiyiciymis bence mesafe koy 
0 oy
(735 puan) tarafından
Vala canim bende baska yere gelin gittim 6 yildir evliyim 1 tane komsumla sadece 1 yil samimi oldum  76 yasindaydi öldü. Herkes cikar derdinde yiyim iciyim hizmet olsun ama yapmaya gelince kaciyolar yada rahat olamiyorum ne gezmeye musaitim nede misafir kabul etmeye iki cocukla hic ugrasamam
0 oy
tarafından
Kayserinin neresindesin
(49 puan) tarafından
Ziyagokalp canım sende mi Kayseri desin
0 oy
tarafından

Sen evine çağıracak olsan herkes gelir zaten. Ama onlar seni çağırmazlar. Tecrübeyle sabit :) O yüzden benim de hiç arkadaşım yok. Çok da yokluğunu hissetmiyorum artık. 

0 oy
(16 puan) tarafından
Nerelisini, acaba 
0 oy
tarafından
Bende istiyorum bi komşum olsun o bana gelsin ben ona gidim 3 tanesinin numarası var instagramda takipleşiyoruz öyle rast gelirse aşağıda konuşuyoruz hiç biri bana gelmedi bende gitmedim kötü insanlara da benzemiyorlar ama ne bilim insanlar soğuk komşuluk ölmüş maalesef 
0 oy
(1,492 puan) tarafından
Birincisi o arkadaşınla ilişkini bitirmelisin.Al gülüm ver gülüm meselesi.İkincisi ben de aynı durumdayım.Bi bebeğim var onunla zaman geçiriyorum.Baska ne komşu ne arkadaş kimse yok.
0 oy
(121 puan) tarafından
Evet komşuluk o kadar önemli ki... 

Bir çay demlediginde haydi gel çay içelim deyip sohbet muhabbet etmeler. Görünce selam vermeler çok değerli kıymetli. O yüzden iyi ki komşularım var diyorum. Onun dışında çok insan arayan biri değilim artık önceden çok insan canlısı biriydim darbe kazık yiye yiye az insan çok huzur moduna geçtim. İns hayatınızda birkaç kişi olsun düzgün o yeter 
0 oy
(63 puan) tarafından
Sen bizim binada oturuyor olabilirsin  bende aynıyım.. Asansörde denk gelsek günaydın derim cevap yok iyi akşamlar derim cevap yok artık bende bıraktım kimseyle muhatap olmuyorum.. Kayseri'de oturuyorum bende.. Benimde bütün arkadaşlarım şehir dışında malesef... 2 yaşında kızım, 4 aylık oğlum var onlarla uğraşıyorum parka çıkıyoruz piknik yapıyoruz geziyoruz yetiyor bana.. Bende isterdim iyi komşum olsun arkadaşım olsun gidip gelelim ama yok... 

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 318 göst.
0 oy
0 cevap 54 göst.
0 oy
1 cevap 125 göst.
19 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde CorpseBride (2,252 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 767 göst.
19 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Mehmetcan Emir (888 puan) tarafından soruldu

411,964 soru