Ağrım var demiştim 2 gündür soru soruyordum buraya çatı kemigim ağrıyor yürüyemiyorim falan diye kızlar dünden beri gitmedim hastaneye bugün geldim saat 18 de ve muayene ettiler 4 santim açılmam vardı yikaruga kadar 5 satım oldu suni sancı verdiler 6 santimi geçince ondan sonra ikinmayla 10 sntim olana kadar beklettiler beni daha sonra bebegimin kafasını geldiğini anladım ikininca hemen doğuma aldılar beni doğumun kolay oldu beni zorluyan tek şey suni sancı oldu ondada nasıl ikinmam gerektigunu bilmediğim için zorlandim daha sinradan çözdüm işi doğru ikindim kızım geldi hemen 3 kilo 600 civarında doğdu şuan yanımda emdi ve uyuyor Rabbim hepinizi kurtarsın insllah
Gözün aydın canım allh bagislasin sağlıkla allah analı babalı büyütsün inşallah
Allah analı babalı büyütsün Rabbim sizlere bağışlasın darısı bizlere İnşallah
Gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsün :)
Gözün aydin sağlıkla büyüsün bebegin darısı başımıza inşallah :)
Rabbim sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin kaderi güzel olsun canım
Allah bağışlasın canım
Allah analı babalı büyütsün canım sana da geçmiş olsun hayırlı da olsun inşallah
Maşallah canım. Atalı-analı böyüsün ! Təbrik edirik
Gözün aydin canim Allah anali babali büyütsün
Maşallah gözün aydın canm hayırlı olsun bebeğin. Kız dün gün boyu buradaydın sen yoksa doğuma damı tlf la girdin ;)
Allahim bagislasin i sallah
Geçmiş olsun canim gözün aydın saglikla büyüt bebisini insallah
Ayy massallah size gözlerin aydın canm benim. Analı babalı böyusun inseallah
Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın.
Gözün aydin canım Allah analı babalı vatana millete hayırlı bu şekilde büyütmeyi nasip etsin kaç haftalıkken doğum yaptin
Allah analı babalı büyütsün canım
Gözünüz aydın canım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah
Öncelikle hayırlı olsun canım Rabbim analı babalı büyütsün :) ben şunu merak ediyorum. Doğru ıkınma dediğin nedir? Nasıl keşfettin :)
Allah bağışlasın
407,240 soru
12,224,071 cevap
36,825 kullanıcı