İyi akşamlar kızlar uzun oldu kusura bakmayın kızlar ama okuyup yorum yapmanıza çok ihtiyacım var
aslında aranızdan biriyim ama herkez herşeyi yüzümüze geri vurduğu için bende yeni hesap açıp derdimi anlatiyim dedim
Öncelikle ben 7 senedir ewliyim ben ewlendigimde kaynanam yoktu ölmüştü kayinbabamda ben 4 aylık ewliyken öldü bende eşimin babanesi dedesi var o zaman oğulları öldüğü için birlikte yasiyalim dedim acıları büyük diye düşündüm ve tabi sonuç düşündüğünüz gibi olmadı kavga dövüş ewi ayırdık neyse kaynım bizle kaldi bes sene boyunca ben baktım (kaynım bu arada 22 yaşında) tâbi artık olmuyodu eşime sürekli babanen gile kalsın dediğim halde yok dursun sana ne zararı var dedi durdu 5 senenin sonunda kendi çekti babanesi gile yaşamaya gitti tâbi ben kovdum ewden oldum hiçte üstüne düşmedim cagirmadim da bir seneye yakın ayrı yasiyoduk taki Perşembe gününe kadar birgün durdu neyse dedim birgün durucak o gunki yaşadığım olayida anlatiyim ben kaynım gelince kaynım önceden bizle yaşadığı için onunda ayrı bı odası vardı neyse ben odaya girdiim eşimin eşofmani ve tişörtünü verdim nevresimi takiyim hemen cikicam dedim kaynım WC gitti geldi bende yastık kılıfını takıp cikiyodum tam bide baktım afersiniz pantonunu çıkarmış eşofmani giyo ben öle görünce bağırdım şen nie ben varken üstünü cikariyosun diye o eşofmani giydi bende hemen odadan çıktım zaten onu öle görünce hemen arkamı döndüm neyse şimdi gene geldi bugunde normalde babanesi gilde kaliyodu taşı tarağı toplayıp gelmiş ha diycesiniz o belki sizden yüz buluyo ondan geliyo ne eşim ne ben ikimizde kesinlikle doğru düzgün konuşmuyorruz ama ew ortak olduğu için yani babadan kaldı benim ewim diye geliyo şimdi kızlar bugün bu gelince moralim bozuldu bende oturdum ağladım anneme anlattım annemde ya sen konuş yada artık ben konusucam bu böyle olmaz diyo benmi soyleyim annemi soylesin bilmiyorum kızlar siz bana bi akıl verin napiyim ben aslinda konusmasam direk kovmak istiyorum da neyse arada eşim var napmaliyim sizce kızlar