Eltimle aramızda sorun yok kavgamız yok ağız dalasimiz yok kaynanama gelince konuşmuyordu eserse konusuyo esmezse.konusmuyo canı isterse bende hiç ne bulastim.ne başka zaten doğum yaptığında o kadar yardım ettim yemek yapmış kaynım çağırdı bize dedi baş başa yeemk yiyemcz mi dye söylendi bende indim kocamı alıp eşim o günden beri cikmyo üç ay olcak gecn gün kaynım demiş kaynpederime aralarında ne var demiş bizm için kaynpederim.nerden bilcek adam cagiz bugün soruyor güya o karisina soruyormus bı sorun yok diyomus kaynanamda kaynım.icin yalan söylüyor diyor daha geçen gün dedim karın konuşmuyor hiç birimizle diye nasıl haberi yok diyr bende dedim eşimle her yere gidiyor kaynım ona neden sormuyorda sana soruyor baba dedim eltim haklı olsa yüz kere kapımı çalardı çok kavga eden biri herkesle ediyor mahallede etmedigi kime.kalmadi bende bulaşmiyorum hiç bugünde gezmeye gidicem merdivene şemsiye açmış koymuş kocaman pazar arabasını almış koymuş kızımn ayağına düştü pazar arabası kavga çıkarmamak için sustum komşu geldi sen iyi dayaniyon kendini kullandırma dedi benim icin