Kızlar dün post açmıştım eşimin teyze oğlu geldi bırden esıme abi yengemı ne güzel şakalaşmışsın dedı bızde ne şakası dedık o da üste yengeme sen bodruma götürcem diyip bavul hazırlattırıp bınanın bodrumuna götürmüşsün dedi eşimle bu muhabbetten kavga ettik böyle bısey yasanmadı annesi duydu alt katımızda aradı esımı ne var bunda diye teyzesi aradı esımle ne konuştu bılmıyorum eşimde ben uzatmıyorum dedi ben uzatıyor musum sımdıde eşim çocukları mahalleye çıkardı kaynanam kaynıma anlatıyor ben yukardan duydum ne var bunda diyor dayılrıda öyle dıyormus bunlara bakın hele ya zor tuttum balkona çıkmak ıcın esım hıc bısey demedı yanlış anlaşılma olmuş eşim yanlış anlamış demedi oda onayladı onları eşim gelince diyimmi yoksa konu Uzayacak bunlar yüzünden kavga ettik dedim eşime annende seytan teyzende babam söylicem sizi diye napayım ben anlamadım benim sinir olduğum ne diye böyle bu muhabbet var benı dalga konusu mu yapmışlar çocukların önünde sımdı esım asagıda mesaj atasın geldi annen konuşmasın arkamdan ona buna anlatıyor dıye