0 oy
229 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (416 puan) tarafından
Sorum yukarda merak ediyorum hiç bir belirti olmadan hamıleliğini öğrenen var mı acaba benım kasık ağrısı dısında hiç belirtim olmadı bu 2.gebelik olucak nasıpse insallah 

18 Cevaplar

0 oy
(300 puan) tarafından
Benim ikinci hamileliğimde adetim gecikince öğrenmiştim belirti olmamıştı başta 
(416 puan) tarafından
Bnmde şuan oyle yarın adet günüm net ıkı cızgı cıktı testte kasıklarımda arada batma oluyor sadece haftaya doktora gıdıcem insallah
(300 puan) tarafından
Hayırlı olsun. İnşallah sağlıklı bir hamilelik ve doğumun olur canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben kızımı tualette et parçası hissederek öğrenmiştim bekledim 1 hafta gecikti Adetim kan verdim hamile olduğum çıktı ortaya ıkıncide olur ınsallah 
(416 puan) tarafından
İnsallah canım benim de adetım yarın normalde testim net iki czgı cıktı. Haftaya doktora gıdıcem insallah vardır.
0 oy
(5,503 puan) tarafından
Benim sadece uyku sorunum vardı bebek düşündüğüm için tahmin etmiştim öylede oldu her gebelik bir şekil ilk doğumunda 4bucuk ay kustum bunda pis koku diyorsan oluyo
(416 puan) tarafından
Bnm de ılk kızımda doguma kadar hep miğde yanması vardı
0 oy
(451 puan) tarafından
Beeenn. Hiç bir belirti yasamadım kahverengi lekelenmem oluyodu 1 damlacık kadar adet miyim değilmiyim anlayamıyorum gusulsuz gezmiyem diye dr a gittim orda öğrendim 8 haftalıkmıs 
(416 puan) tarafından
:))) ben cok erken ogrendım testte o zaman ya
(451 puan) tarafından
:)) olablir. Adet zamanım gelmişti kahverengi oluyodu hep ben adet sandım baktım gününü aştı meğersem bebişmiş progestan kullandım 1 ay
0 oy
(13,598 puan) tarafından
İlk hamilelikte hiç belirti yoktu doğuma kadar da olmadı zaten

Kist fln oldum diye gittim iki bucuk aylikken öğrendim 
(416 puan) tarafından
Masallah ne rahat gecms hamılelıgınız ne guzel
(13,598 puan) tarafından
Evet bu sefer de başta bi ay bulantı kusma oldu geçti şükür rahat ilerliyor
0 oy
(327 puan) tarafından
Benim de öyle oldu kasik ağrısı ama ne olduğunu tabikide bilmiyordum eşime hatta doktora randevu alalım ağrım var diyordum 3 Aylık evliyim sadece 2 günüm geçmişti çevremdekiler test yap deyince yaptım bende 
0 oy
(711 puan) tarafından
Valla benim karnım burnumda dokturu bekliyordum. Kadının bir doktorun yanından çıktı. Ama nasıl ağlıyor telefon açtı 5 aylık hamileymişim dedi. Yüzü mutlu gibi durmuyordu şoka gitmişti resmen. Bebek hareket edene kadar farketmeyende oluyor yani 
(416 puan) tarafından
Buna cok sasrdm gerçekten :)
(180 puan) tarafından
Ay yok artik 5 ay boyunca nasil anlamamis
0 oy
(1,469 puan) tarafından
Hiçbir belirti yoktu sadece sezeryan yerimde ufak ağrılar oluyordu doğumdan beri ve korunuyorduk ve regl oluyordum doktora gittiğimde 9 haftalık gebe olduğumu öğrendim
(140 puan) tarafından
Peki doğumdan sonra adetiniz düzenli geliyor muydu? Ne kadar gecikmeyle hamile olduğunuzu öğrendiniz?
(1,469 puan) tarafından
Büyük çocuğum 11 aylıktı regl olduğumda normal oldum hamileliğimin 4 ya da 5.ayında kesildi reglim gecikme olmadı sezeryan dikiş yerlerim sızlamaya başlamıştı kontrol için gittiğimde öğrendim 9 haftalık hamile olduğumu
0 oy
(17,055 puan) tarafından
İlkinde hiç belirtim yoktu adet belirtilerim yoktu ondan anladım ben 
(416 puan) tarafından
Bnde de hiç adet belirtsı yok cnm hamilelik belirtisi de yok ama test net bir şekilde çift cizgi:)
0 oy
(14,407 puan) tarafından

Ben 20 haftalık hamileliğimi öğrendim belirtisiz oğlum büyümüş karnım da :)

(416 puan) tarafından
Gercekten şok oldum şuan:)) ben cok erken ogrendım o zaman daha 4haftalık sanrm:)
(14,407 puan) tarafından
Kızımı 3.5 haftalık öğrendim bekliyordum oğlumu beklemiyordum süpriz yumurta :)
(416 puan) tarafından
Kızımda 4haftalıkken ogrendım adet gecıkmesinin 3.günü. Bunu bya erken ogrendm testte yarın adet günüm haftaya doktora gdecegm insallah :) saglıkla büyüsün yavrularımız
0 oy
(7,760 puan) tarafından
İkisinde de adet geçince öğrendim. 
0 oy
(7,639 puan) tarafından
 Komşunun gelini  6 aylıkken tesadüfen öğrenmiş
0 oy
(122,942 puan) tarafından
ben ogrendimde 8w5 di hic bi belirti olmamisti
(416 puan) tarafından
Masallah cnm bnmde hiç belirti yok yarın adet günüm testim pozitif çıktı bklm haftaya gdecegım insallah kan vermeye
0 oy
(791 puan) tarafından
Benim ilk bir buçuk ay birşey yoktu. Eşim sen hamilesin diyordu ben yok değilim olsam belirtisi olurdu dedim. Günlerim bir hafta gecikti sonra test yaptim. Doktora dedim hocam emin misiniz benim hiç birşeyin yok dedi yat kalk kolay geçirdiğine dua iki üç gün sonra başladı ve halen son gaz devam ediyor kusmalar mide bulantıları kaşık bel agrilari baş ağrısı uyku
0 oy
tarafından
Memlekette babannemdeydim sobalı idi evi kahverengi akıntı oldu çok üşütmüşüm ya baksana demiştim kendi kendime meğer yerleşme oluyormuş ☺️☺️

Adetim de baya gecikmişti ama hiç aklıma gelmiyordu sonra eşimin yanına gidince sürekli tuvalete gidip durmaya başladım havaalanında test yapmıştım pozitifti elhamdülillah

İki kayıp sonrası Rabbim oğlumu nasip etti şükürler olsun

Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 
0 oy
(9,625 puan) tarafından
3. Gebeligim ve hepsinde sadece adet gecikmesiyle öğrendim başka belirtim olmadı 
0 oy
(468 puan) tarafından
Benim sadece aşırı yorgunluk dışında bişi olmadı
0 oy
(697 puan) tarafından
Kasık ağrısı dışında hiçbir belirti yoktu
(416 puan) tarafından
Bnmde şuan oyle cnm haftaya kan verıyım dyorm insallah vardır testte net cızgı cıktı adete 1gun kla

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 111 göst.
15 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kezban94 (416 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 964 göst.
2 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Umutvari (500 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 115 göst.

405,839 soru

12,162,901 cevap

36,611 kullanıcı

...