0 oy
155 göst.
Diğer kategorisinde (861 puan) tarafından
Kızlar ilk gunlerdeyim yeni yeni alışıyor gece bağladım bezini dün akşam ama nasıl alışır gece kaldirsam yapmaz ağlar uykudan kalktı diye yardım eder misiniz bir de tuvalet sonrası temizliği nasıl ogrettiniz acaba bir de gece süt içiyor öyle uyuyor gündüzde uyurken süt nasıl birakicak uyurken neler yedirebilirim

5 Cevaplar

0 oy
(19 puan) tarafından
Bende kızıma tualet eğitimi verdim tualeti geldikçe lazımlığa yapıyor tualettte yıkıyorum gece altına yapmıyor bez bağlamıyorum gece kaldırmıyorum 
(861 puan) tarafından
Yatarken süt içiyor benimki
(19 puan) tarafından
Benımkı süt içmiyor artık bıraktı sende takip et gece altına yapmayı bırakır zaten bırakana kadar bez bağla uykudan uyanıp tualete gitmezler çok küçükler senınki kaç aylık belki sütü bırakır
(861 puan) tarafından
3yasina giricek ama içmeden durmuyor
(861 puan) tarafından
Evet ya
-Reklam-
0 oy
(327 puan) tarafından
Biz bir ay gündüz bir ay gece diye başladık Gündüz saatte bir götürürdüm sabah kahvaltısından sonra da büyük tuvaleti için götürürdüm Tabii kaçamaklar illa olacak gece de bezliydi tabii gündüz alışınca geceleri de artık yapmamaya başlayacak bezine O yüzden tamamen keyfi hareket et strese girersen çocuk da strese girer 
(861 puan) tarafından
Gece bağladım az yapmış ama süt içiyor yani kacirri diye endişelendim gündüz üstüne kaçırması sorun değil anne çiş diyor ama gelene kadar kaçırıyor olsun sorun değil geceleri uykudan uyandırıp götüreyim mi yoksa bezle bir süre kalsın mi
(327 puan) tarafından
Öncelikle gündüz iyice alışsın Bir iki akşam böyle devam edin bezini kontrol edin zamanla yapmamaya başlayacak alez yatağına serin Daha sonra da yaparsa Aleze geçer zaten
(861 puan) tarafından
Yatakta Alez var evet dediğin gibi yapicam sağol canım bir de büyük tuvaletini dünden beri yapmadı kabız olursa yapmaktan korkarsa neler yapayım
(327 puan) tarafından
Aslında sevdirmeye çalış bununla ilgili çizgi filmler var korkusunu alır oğlum oyun sanıp ardından alkış yapardı:)
0 oy
tarafından
Gece bez bağlamıyorm uykuda da olsa kaldırıyorum geri uyuyor şuanda 27 aylık henüz kendi temizliğini kendi yapamıyor ama alıştırdım her tuvaletten sonra anne ellerimi yıka diyor
(861 puan) tarafından
Maşallah bize de nasip olsun inşallah ama gece kacirirsa alezden geçer mi ki yatağa korkum o
0 oy
tarafından
Bence çocuklara çok baskı kurmamak gerekir 1_2 defa sok yapmazsa bırak illaki gün gelir yapar
(861 puan) tarafından
Bugün 2kere gittik yaptı ondan sonra dedim gidelim tamam dedi ama yok diyor cisim diyor 2gundur de kaka yapmadi korkuyorum
tarafından
Bezle direniyosa
0 oy
(2,788 puan) tarafından
Gece gündüzü bir acmazsan yandın. Hiç gündüzü ayrı açma.  Okula gidene kadar bezlersin gece

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 138 göst.
26 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Fatma1112 (418 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 266 göst.
24 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Cicekzade (103 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 148 göst.
1 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 117 göst.