0 oy
118 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (85 puan) tarafından
39+2 günlük hamileyim bebeğim hala ters daha dönmedi ve 2 günde bir kontrole gidiyorum hiç bir şekilde nts de sancı falan da çıkmıyor açılma da yok zaten bu durumda sezeryan olacağım kesin ama doktor hala gün vermemekle ısrar ediyor çok sıkıldım artık bu süreç nasıl ilerliycek bilmiyorum 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bana gore de normal dogumun kotu yanı su bekleyıs 40ı gecen oluyor, benım 37den sonra yuruyesım yoktu ve karnım ufak olmasına ragmen hareketlerım kısıtlanmıstı, yatsan yatılmıyo kalksan olmuyo sureklı idrarin gelıyo tuvalete kosuyosun, habıre bıyerde toparlanıyo nefes alınmıyo Ayyy analık cok zor Rabbım yardımcın olsun
(85 puan) tarafından
Sorma gerçekten öyleyim şuan amin sağolasın
-Reklam-
0 oy
(1,419 puan) tarafından

Kimi doktor 41 haftaya kadar bekliyor normal doğum olur belki diye. Az kalmış zaten biraz daha sabredin :)

(85 puan) tarafından
Valla doğru diyosun bacım ama inanki bu sıcaklarda insan çekemiyor 2 gundur uyku haram olmuş hiç uyuyamiyorum
(1,419 puan) tarafından
Tahmin edebiliyorum ama sonunda kavuşmak var :)
(85 puan) tarafından
Aynen haklısın :)
0 oy
(6,644 puan) tarafından
41 + 1 e kadar bekletti doktor ne sancım geldi ne nişan dedim nolcak bekle 42 ye kadar bekleyelim en son benim başım döndü yeşil yeşil akıntı geldi eşim dayanamadi özele götürdü dedi bebek kakasını yapmış beklemeden alalım hemen sezeryana girmistim 
(85 puan) tarafından
Afedersin ama doktor g.zekalimi ya bebeğe ikinize birşey olsaydı
(6,644 puan) tarafından
Kaç defa dedik yeter dedim beklemek istemiyorum suni sancı ya bile razı oldum olmaz 42 ye kadar bekle dedi Allah'tan özele gittim gittiğim gün doğurdum zaten benim çatım darmis normal olmazmisim çatı muayenesinde hicmi demediler sana dedi yok dedim nasıl sinirlendi doktor ve bende çok sinirlendim
0 oy
(12,706 puan) tarafından
Ay Allah yardımcın olsun ya çok iyi anlıyorum seni 39+5 de gelmişti benim iki velet de allahım geceler ızdırap gibiydi son haftalarda 
(85 puan) tarafından
Amin sağolasın öyle vallaha şuan halim :)

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 229 göst.
29 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde duygudemirbag47 (511 puan) tarafından soruldu
+1 oy
23 cevap 902 göst.
14 Ağustos 2024 Aile kategorisinde Mizginhavin (935 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 332 göst.
12 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Prensesp (8,502 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 487 göst.
14 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Tazeaaanne1 (14 puan) tarafından soruldu

405,864 soru

12,163,959 cevap

36,614 kullanıcı