Kızlar bir post açılıyor cevapların birçoğu olumsuz olunca karşı taraf hemen siliyor çok nereden bir hareket bu post sahibi belki görür ben yine Buradan söylemek istediklerimi içimde kalanları söyleyeyim 7 yaşındaki çocuğu zaten babası haftada ya da ayrı yılda birer iki kere falan görüyor en fazla O çocuğun istediği 300 liralık oyuncak ne senin gözüne ne eşinin gözüne batmamalı ve batmamalıydı nafaka gönderiyor zaten apayrı bir şey gönderdiğine fakat 300 ya da 500 lira sen o bir ayda 300 ya da 500 lirayla geçinebilir misin çocuğuna geçindirebilir misin Hayır geçindiremezsin zaten lafa veriliyor diye bir şey yok çok merak ediyorsan Eşin sana bir gün 500 lira versin desin ki bir ay benden çocuğun için sakın para isteme o 500 lira ile asla geçinemezsin o 500 lira senin bir ya da 2 haftan
Bence ben o çocuğun annesinin yerinde olsam Babasıyla da görüştürmem Neden Çünkü evde böyle bir düşünce yapısına sahip bir üvey annesi var Ne acı ama bazı şeylere düşünürken yaparken Sadece biraz düşünün acaba bu durum benim başıma gelebilir mi Ben yarın bir gün boşanırsam üçüncüye evlenirse kocam üvey annesi benim davrandığım gibi davranır mı diye bir insan empati yapmalı