0 oy
221 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (5,585 puan) tarafından
Kızlar bebek görmeye gidicez ne alsam sizce kıslık mi alsam 40 cikmadi daha bebegin bizim tam ne zaman gitcegimiz belli degil  

8 Cevaplar

0 oy
(213 puan) tarafından
Bnce direk poara ver
(5,585 puan) tarafından
Onu da vericezde canım birsey daha al dedi esim yakin arkadaslarımızdan sence kıslık mi alsam
(213 puan) tarafından
18_24 ay kışlık al. Seneye kasımdan temmuza kadar giyer.
-Reklam-
0 oy
(1,570 puan) tarafından

Hemen gıyecegı degılde mesela yenı dogmus seneye yaza tam 1 yas olur guzel bır dugunde vs gıydırmelık 12-18 ay arası takım  al seneye yaz ılla kı kullanır bır yerlerde sımdı alsan olur olmaz inceydi kalındı derken araya kaynar ben bu mantıktayım hep :)

(5,585 puan) tarafından
Büyük alirım illaki canım da seneye yazlık icin mi alayim
(135,959 puan) tarafından
kiz oylede olmudu insan koyuyo folaba unutuyo valla simosun kac parca koymusum unutmusu m giymeden kuculdu gitti
(1,570 puan) tarafından
sevdacıgım ben ultra manyak oldugum ıcın ayda bir dolap indirir kaldırırım :D o yuzden bakarım olana olmayana olmayanı hemen elden cıkarırım yerıne almam gereken varsa alır koyarım o yuzden sorun yaşamadım :)

post ayşegül&20 bence öyle yap tatlım yada direk para ver bır mıktar
(5,585 puan) tarafından
Ne yapsam bilemedim kıslık alayim kışın giydirsin diye dusundum ya da bez markasinı ogreneyim bir paket bez mi alsam az kalir mi onuda bilemedim
(5,585 puan) tarafından
Para vericezde canım yanına birsey ekleyelim dedik ama nasil yapsam bilemedim
0 oy
(3,711 puan) tarafından
Para koy ister 
(5,585 puan) tarafından
Onu da koyucaz canım bir tane de takım alalım dedik kıslik mi alsam ki
(3,711 puan) tarafından
Aynrn kıslık al canım
0 oy
(1,292 puan) tarafından
Ben genelde hediye olarak 1 yaş almanın daha uygun olacağını düşünüyorum küçük olanları aile bir hevesle bol bol alıyor zaten. Ne bileyim 9 ay 1 yaş uygun hediye için
(5,585 puan) tarafından
O zaman mevsimlik alayim bahara gelicek 9.ayı
0 oy
(997 puan) tarafından
24 gün oldu doğum yapalı ve inanki çocuk rahat ,3 yaşa gelene kadar herşeyi tam takir doldu dolabı hediyelerden.  1 2 yaş için gecelik pijama takımı al çocuğa bence bana sorarsanız 
(1,570 puan) tarafından
yada dısarda giymelik mevsimlik 2-3 yas mont kapşon vs olabılır bak
(997 puan) tarafından
Evet oda olabilir bunlar kimsenin aklına gelmedi herhalde bana gelmedi :D hep cicili bicili şeyler aldılar
(1,570 puan) tarafından
Sen yazınca aydınlanma yaşadım bana da gelmedi bu tarz şeyler ya hep elımde olanlardan geldı aynısı gelen bıle vardı düşün :D hastane cıkısı bıle geldı :D zaten açık duracak degıl bu bebe almısımdır demi keske farklı seyler olsaydı demıstım o zaman da
(997 puan) tarafından
Aynı aynı :D aynı şeyler gelmedi de çoğu şeyini almamıştım zaten onlarda geldi :D
(1,570 puan) tarafından
:D ıyı almadığın seyler gelmıs ne guzel
0 oy
(13,008 puan) tarafından
Buyuk al ne alacaksan 18 aylik falan. Bebeklerin ne olacagi belli olmuyor benimki 6aylik 1.5 2 yaa giyiyor
(5,585 puan) tarafından
Buyuk alicam canım kıslık mi alsam yazlik mi ona emin olamadım
(1,570 puan) tarafından
Hay maşallah kız :D özelden yazdım sana gormedın mı
(997 puan) tarafından
Kız bende yazdım baksana
0 oy
(18,166 puan) tarafından
1 yaş yada 2 yaş yazlık takım al bence 
(5,585 puan) tarafından
Yazlık daha mi iyi olur canım
0 oy
(441 puan) tarafından
Küçük kıyafet çok getirilir genelde ziyaretlerde, eğer mevsimine uymazsa ya küçülüp dolapta kalıyor giyilmeden ya da başkasına hediye ediliyor. Mesela benim kızıma elbise hediye gelmişti fakat kızım 15 aylıkken yürüdü, dolayısıyla yerde yuvarlandığı için elbise giydirilmiyordu. Para dışında bir hediye vermek istiyorsanız pedagojik gelişimine destek amaçlı bir oyuncak alabilirsiniz

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 374 göst.
19 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Turkiye1234 (52 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 228 göst.
13 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde bebek2020 (678 puan) tarafından soruldu
+1 oy
22 cevap 549 göst.
28 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 252 göst.
23 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Busra2607 (502 puan) tarafından soruldu

412,757 soru

12,427,284 cevap

45,542 kullanıcı

Kategoriler

...