0 oy
918 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,291 puan) tarafından
19 yaşından beri yalnız yaşadım. Çalıştım 25 yaşına kadar 25 yaşından sonra 2 sene kadar çalışmadım medresede kaldım dinimi öğrenmek adına sonra evlendim. Eşim baştan çalışmama şartı koydu. Dinimizce uygun değil diye kabul ettim. Kendim de maalesef çalışma hayatından yipranmistim. Şimdi ise eşimin eline bakmak çok zor geliyor.

Kendine dün yemek söyledi bugünde kokoreç yemiş gitmiş. Annesine de incir almış. Canım çekti diyo bide sanki ben aptalım bana canın isterse al su parayı diye 50 lira çıkarıp vermiyor. Hiç istemiyorum artık onun eline bakmak çalışmama da izin vermiyor ve 4 yaşında kızım var çalışsam kim bakacak. Ve ne iş yapacağım açıkken MC donalds lcw gibi kurumsal firmalarda çalıştım ama şimdi kapalıyım çalışma alanım da daraldı ne yapacağımı bilmiyorum ama bildiğim şey geçinmeye gönlüm kalmadı.

29 Cevaplar

0 oy
(9,108 puan) tarafından
Evet bence de zor bişe ama eşin madem dinine çok bağlı eşine bakması onun ihtiyaçlarını görmesi gerektiğini de biliyordur. Utanacak bişi yok iste canım. Erkekler çok odun bazen düşünemiyolar bazı şeyleri 
-Reklam-
0 oy
(481 puan) tarafından
Dinimizde neden çalışmak günah olsun dini uydurmayın hem peygamberimiz zamanında kuaförluk yapan saç kesen kadın sahabeler vardı hz aise dersen ilim ogretiyordu hadis yazdiriyordu hz hatice tuccardi
(2,291 puan) tarafından
7 senedir İslami ilimlerle uğraşıyorum kuaförleri de ilk kez duyuyorum
(481 puan) tarafından
Bende ortaokul lise imam hatip bitirdim okulda öğrendim canım çalışmak günah değil namusunla çalıştıktan sonra
0 oy
(3,636 puan) tarafından
Harclık bırakmıyor mu sana canım sen iste maasımdı belirli bir miktar sana versin benimki öyle yapıyor 
0 oy
(7,812 puan) tarafından
Eşinle konuş her hafta düzenli para bıraksın sana öyle parça parça 50-100 nedir ki? Ya da böyle olmaz ya  kenarda harçlığım olcak ya da kendi paramı kendim kazanacam de. 
0 oy
(5,464 puan) tarafından
Bir yer bulacaksin o zaman canım tuhafiye falan el becerin var nikah sekeri gelin cicegi tacı bebek yastigi falan filan yaptiriyorlar yada bir arkadasım corap utuluyor düzine başına para aliyor bir tanidıgım evde lcwnin etiketlerini basmış baska arkadasım pasta borek yapip satiyor surekli evde de is cok cevre edin biraz kuzenim istanbuldan sal esarp getirip satiyordu o paralarla altın yaptı bir suru evden calısmak istiyorsan arastir bende 3 yil muhasebecilik yaptim buro sartları zordu vergi donemleri gece 1 de ciktigimi bilirim ki bende kapaliyim 
(2,291 puan) tarafından
İstanbuldan nasıl getiriyor acaba
(5,464 puan) tarafından
Toptancısını bulmustu canım kendi kar payınıda koyup satıyordu
0 oy
(3,103 puan) tarafından
2 yıl medreseden kalmassn cnm din bilgilern vardır kuran ogreticiligi yapablrsn ünw okumadan sınavlara girerek 
(2,291 puan) tarafından
Canım üniversite okuyorum ilahiyat 2. Sınıf öğrencisiyim ama dediğin şeyleri hiç duymadım dhbt sınavı var Bi onda da okulun bitmesini bekliyorum
(3,103 puan) tarafından
Orta öğretim lise mezunu olanlar içinde kpss dhbt sınavları oluyor canm benm
0 oy
(1,016 puan) tarafından
Toplumumuzda çalışmayan bı sürü hanım var hepsi eşinden para alıyor...kadının zoruna gidip gitmemesi erkeğin tutumuyla ilgili.Sizin eşiniz anlayışsız biri demekki.Normalde çekinmeden isteyebilmelisiniz eşinizden .İlişkiniz mesafeli mi acaba yada eşiniz parayı mi çok seviyor neden annesinden yada kendi bogazindan sakinmadigini sizden sakiniyor.Akil vermek olarak düşünmeyin fikir vermek olarak söylüyorum LCW gibi markalarda tesettürlü çok çalışan var.Yine de başvurun.Kizinizin ana sınıf çağı da gelmiş 4 yaşında alıyorlar.Zaten çalışırsanız paranizin yarısını verip özel kreşe de verebilirsiniz.Karisindan bu kadar parasını sakınan adam çalmasına da karışmasın bı zahmet.
0 oy
(18,099 puan) tarafından
Eşinden iste canm belki düşünemiyordur erkekler ince dusunmuyor 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 415 göst.
10 Nisan 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Masallarulkesi_ (241 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 313 göst.
8 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Prenses2 (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 798 göst.
24 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde Aygün24 (1,340 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 530 göst.
4 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,540 soru

12,350,353 cevap

40,424 kullanıcı

Kategoriler

...