Kızlar bsey sorcam smdi sizce ben mi yanlış düşünüyorum bakın olayı anlatcam bu iki sefer oluyor, birinde ;annem eşimin instasini takip etmiş bu kız kim nerden taniyor kocan dedi baktım eşim kızı takip ediyor ama eşimin sayfasında işyerindeki kızları bilirim sayfasında kız bile yok bende var erkek iş arkadaslarim onda asla yok eşimde instgrm çalındı ben onu kullanmıyorum sende biliyorsun dedi ..neyse anneme anlattım bana diyor ki bak gaz verişe , sen yine de ustaca takip et instgramina bı gir konuş su bu bende dedimki anne niye aklıma sokuyorsun bişey yoktur kızım doğru diyorsun niye demiyorsun dedim..neyse aradan zaman geçti yani bugün; beni ise bıraktıktan sonra annemle eşin millet bahçesine gitmiş , orda restoranda kızıma mercimek çorbası icirmis orda bı kaç tanıdıkla denk gelmiş ,sonra eşin gelmiş çay icmisler falan annem de her yer tanıdık buda komşumun kizi demiş ismini söylemiş eşimde soguksuda oturan demi demiş annemde şaşırmış sen onun Soğuksu da oturduğunu nerden biliyorsun demiş eşimde anneanne demişti ya kulağımda öyle kaldi demiş ,annemde hayır demedi demiş ..neyse bu lafı duyup sizce ben dururmuyum eşime sordum kulağımda kaldı öylesine laf olsun diye Soğuksu dedim ne var bunda wlla tanımıyorum diyo eşime ayrı kızgınım anneme de ayrı annem sağ soldan çok bahseder yok onun gelini de yok onun sevgilisi varda daha önceden kesin bahsetmissindir diyorum çok emin hayır bahsetmedim arkadaş ortaminda güzel nuzel diye konstularsa diyor bundan sonra koçanı biriyle kucak kucağa da görsem soylemicem diyor ben beni kiskirtmasina kziiyorum veya beni sakinlestrmesini bekliyorum hemen bı şüphe ama babamdan dolayı böyle şüphe bliyotim of of kendi kaderini bana yansiticak zorluyor yemin edrm