0 oy
146 göst.
Diğer kategorisinde (718 puan) tarafından
Kızlar ilk defa buzluğa sarma koydum çözülmesini beklemeli miyim

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hayır canım bekl3me iki dakika dışarıda durunca zaten birbirinden ayrılıyor. Tencereye güzelce yerleştirdiler sonra üzerine tabak koy ki dağılmasın kısıkca pişsin.
-Reklam-
0 oy
(453 puan) tarafından
Ben direkt kazana dizip suyunu koyup pisiriyorum cnm
0 oy
(15,302 puan) tarafından
Yok canim direk tencereye koy. Suyunu ve sosunu ekleyip pişir. Çözülmesine gerek yok. 
(718 puan) tarafından
Siz nasıl sos kullanıyorsunuz ben sadece zeytinyağı koyuyorum
(15,302 puan) tarafından
Limon, tuz, zeytinyağı, azıcık şeker ve su. Ben böyle yapiyorum ama bazilari salçali sosla pişiriyor. Ben salçali sevmem yapraği.
0 oy
tarafından
Ben pişirip buzluğa atıyorum yemek istediğimizde çıkarıyorum çözdürmeden az su gezdiriyorm o kadar 
(2,313 puan) tarafından
Bende pisirip attım canım hafta sonu da goturucem misafirliğe öle daha iyi oluyor dediler sen pisirmiyomusun yeniden
tarafından
Pişiriyorm ama uzun uzun değil zaten pişmiş ya dağılmasın diye az pişiriyorm
0 oy
tarafından
Dağılmaması için biraz erisin diye bekliyorum kısık ateşte pişiriyorum
0 oy
(9,109 puan) tarafından
Tencereye koyuyorum çözülmesini beklemeden pişiriyorum 
0 oy
(1,451 puan) tarafından
Eger zamaniniz varsa cozulmesini bekleyebilirsinjz yani yarim saat dursa cozulmeye baslar ayrilirlar birbirinden ama zamaniniz yoksa hemende yapabilirsinix
0 oy
(3,829 puan) tarafından
Ben pismis poşetleyip buzluğa atıyorum, sonra en kısık ateşte miktara göre biraz su ekleyip ağzı kapalı tencerede çözüdurerek isitiyorum.hic cigden koymadım 
(2,313 puan) tarafından
Bende pisirip attım canım hafta sonu da goturucem misafirliğe öle daha iyi oluyor dediler sen pisirmiyomusun yeniden
(3,829 puan) tarafından
buzluyken tencereye koyuyorum miktara göre su ekliyorum en kısık ateşte cozluyor sonra ısınıyor sofraya getiriyorum yiyoruz bu kadar.
0 oy
(10,531 puan) tarafından
Yoo ben hiç beklemiyorum azicik durunca kalem kalem ayriliyo zaten güzelce dizip suyunu koyuyorum 10 dk da pisiyo 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 230 göst.
4 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 95 göst.
7 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Alpingo!!45 (718 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 263 göst.
19 Mayıs 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Gozdeh (11,129 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 242 göst.
12 Mayıs 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Elif3405 (136 puan) tarafından soruldu

404,101 soru

12,105,683 cevap

36,425 kullanıcı

...