0 oy
244 göst.
Diğer kategorisinde (1,622 puan) tarafından
4-5 seferdir kaynanam gorumceme gidiyor benim oğlanı da götürüyor çocuklarla oynasın diye bana hiç söylemiyor kaynanamla yan yana oturuyoruz bu arada.bugum de börek yapmış kaynanam gorumceme gitti yine benim oğlanıda aldı bana hiç gel falan demesi bile.hazirlik yapıldığına göre oturma yapacaklar belli bu ara iyice dikkatimi çekmeye başladı kasıtlı mi yapılıyor sizce 

9 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Şu cocuklarinizi anne baba olmadan hicbir yere yollamayın lutfen devir eski devir gibi degil neler gorup duyuyoruz ben amcasıyla bakkala bile yollamuyorum.
(1,622 puan) tarafından
Kaynanamla gorumceme gitti sorun yok benim için çocuklarla oynamaya gitti kendi sorunlarima çocuğumu alet edemem çocukların ne günahı var
tarafından
Sorun degilki bh senin cocuguna sahip cıkmanla alakalı ne alakası var babaanne anneanne vs vs amca dayı ya siz iyimisiniz tacizi var tecavucu var onlara guvensende belki dalginliklarina geldi biri birsey yapti nasil goze aliyorsunuz nasil rahatsiniz hayret benim cocukluk arkadasim 7 yasinda babasinin tacizine maruz kaldi 7 yasinda ben ben 9 yasinda yasadim bu durumu bana birsey anlatmaya calismayin sizler cok rahatsiniz.
-Reklam-
0 oy
(46 puan) tarafından
Evet maalesef canım 
0 oy
(777 puan) tarafından
Çocuğunu neden yolluyorsun yollama madrm seni çağırmıyorlar 
0 oy
tarafından
Sen niye her fırsatta çocuğunu gönderiyorsun
0 oy
(16,569 puan) tarafından
Beni çağırmasa çocuğu da yollamazdım
(1,622 puan) tarafından
Biliyor orda çocuk olduğunu durduramam ki o gitsin onluk bı problem yok
0 oy
(1,571 puan) tarafından
Çocugu alırken ısın yoksa sende gel diyemiyor mu bırınde gonderdı dıyelım ıkıncıde hayatta davet edılmedıgım yere cocugumu da göndermem
(1,622 puan) tarafından
Yok demedi.zaten davet etmeden gitmem ben de çocuklarla oynamaya gidiyor oğlum ona bı şey demiyorum da
0 oy
(11,076 puan) tarafından
Yollama çocuğunu kimseyle başına bişey gelse onlara bişey olmaz sorumluluğu sende 
0 oy
(212 puan) tarafından
Bn nereye çocuğum oraya..bnm olmadığım yerde çocuğumun ne işi var de verme
(1,622 puan) tarafından
Çocuklarla oynamaya gidiyor o sorun yok da.aramizda bı promlblem de yok anlamadım ben mi fazla derin düşündüm
0 oy
(1,881 puan) tarafından
Oğlanı nasıl götürüyor sensiz orayı anlamadım niye izin verdin ki baştan 
(1,622 puan) tarafından
Ya yabancı yere gitmiyor sorun değil onun gitmesi çocuklarla oynamaya gidiyor o da. Beni cagirmamalari tuhaf büyük ihtimalle diğer görümcem de gitti.ama kokusu çıkar yakında

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 517 göst.
0 oy
9 cevap 360 göst.
14 Haziran 2024 Aile kategorisinde Papatya0000 (159 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 419 göst.
22 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Sevims0022 (119 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 291 göst.
16 Mart 2024 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,056 puan) tarafından soruldu