Kızlar günaydın geçenler birisi post açtı bebeğime kıyafet diye tamam dedim gönderirim müsait olunca ama gerçekten bunaldim sürekli duvarama özel e hesap sorar gibi yazıyor sırf özel msji kapattım anlatıyorum evime gidemedim bile bir çok yapılacak isim var başımın agrisindan yataktan çıkmıyorum ben gidebilecek halim olsaydı tahlil verecektim ama sürekli msj gidince kargo yapicam diyorum yine yazıyor gerçekten yapacağım iyiliğe pişman oldum ya sinir olup çıktım bu kadar da bunaltilmaz..
Birisi şu postu en yukarıya asabilir mi? Yine yazarsa Millete ders olsun 2 aydır post açıyordu hiç mi denk gelmediniz hic mi okumadınız herkes tepki gösterdi sinir krizi geçirdi bu ne biçim istemek bu neyin ısrarı ha telefonda para dolandırıcıları ha ısrarla internette çocuğuna kıyafet istemek (ısrarla) dilenciler de sağda solda kucaklarinda sargılı bebek gibi bisey var ama açınca eski püskü yada ilaçla uyutulmuş bebek çıkıyor. Şu devirde millet anasına güvenmiyor siz ısrarla kıyafet isteyen birine güveniyorsunuz. Allah korusun bunlardan....
Keske buraya yazmasaydin... yanlis anlama ama hos olmams kabul etmissin. Oda ihtiyaci varki sormustur dewamli. Sende kendince haklisin ama keske buraya soylemesydn canm herkeze. O arkads bu postu gorunce ne dusunur sence ?? Kotu bisi demiyorum ama smdi dha cok duser ustune.
Gerçekten ihtiyacı olan insan bu kadar istemeye utanır zaten. Yüzsüzlük bu bildiğin. Ar olur insanda biraz.
Bunu buraya yazip üstelik kesin niyetini %100 bilmeden kisiyi ifsa edercesine belirtmeniz doğru degil. Farz edelim ki bunaltacak kadar ihtiyaci var ve yollayamamissiniz, bunun icin burada yakinmak yerine o kisiden ozur dilemeniz lazim. Yine farz edelim ki ihtiyaci yok kötü niyetli biri, emin olmadan bunu buraya tasimaniz yine dogru değil. İnsanlari da emin olmadığınız bir dusunceye ortak edip vebal aliyorsunuz. Her seyi gectim ikiniz arasinda sonucta ozelinizde halledin yollayamiyorum kusura bakma sözümü tutamadim diyip helallesin... Burada ifsa yapma dokup sacmanin kimseye faydasi yok.
En iyisi yapmayacaksın canım geçenlerde biri sürekli post açıyordu burdaki arkadaşlar gönderelm filan dediler sonrada bahane filan üretti başka başka hesaplardan yazdı duygu sömürüsü yapıyorlar
Zaten ihtiyacı hakketen olsaydı inanki ikinci kes yazmaya utanırdı bis ver bence
Geçmiş olsun canım. İnşallah gerçekten ihtiyacı olan birisidir ama sanmıyorum öyle olduğunu. Ben normalde bile bi şeyin üstüne çok düşüldü mü çok bunalıyorum sıkılıyorum Allah yardımcın olsun.
İhtiyacı olan bir insan bu kadar üstelemez ki zâten durumu kötü olanlarların hiç yardım istediklerini de duymadım ben şimdiye kadar
Bildiğine vermek en guzeli. Türlü türlü insan var . Ben apartmana temizliğe gelen bayana veriyorum.
Letgoya yüklemek için sabırsızlaniyordur)))
İhtiyacı olan insan isterken utanır öyle sürekli yazmaz bu kadar üstüne gelmez bu bildiğin yüzsüzlük oluyor
Yollama birşey by kadarda insan sık boğaz edilmezzz
diger bolumde ben o kisiyle kavga ettim .eger ayni kisiyse .sozleri tutarlı degil
Kuzum ihtiyacı olan bu kadar ısrar etmez diye düşünüyorum ya bende böyle şeyler de ısrarı sevmiyorum gönülden olucak birseydir işin içine ısrar girerse insan gönülden vermek istemeyebiliyo..
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin.ben o postu gördüğümde inanmadım ama yorumdada bulunmadım çünkü ihtiyacı olsa bile buradan istemez hiçmi konu komşusu yok.diyelimki konu komşuda yok bir kere der ve daha demez.olaya her taraftan bakıyorum inanılır yanı yok
Cok haklisin cnm ya insanin iyi niyetini suistimal ediyolar yapicagin iyilikten soguyorsun
Canim sana mesaj atan kimdi
1,491,579 soru
24,373,117 cevap
348,162 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın