0 oy
137 göst.
Diğer kategorisinde (5 puan) tarafından
Konyada yaşayan hanımlar eve temizlikçi ne kadara geliyor şuanda saatlik veya tam günlük ücreti nedir

4 Cevaplar

+3 oy
tarafından
Yardımcı????? Abla????? Calısan???? Nezaket???? Uslüp??? 
(5 puan) tarafından
Pardon????
(8,088 puan) tarafından
Ya bu kadar da abartılacak bir durum yok ki. Sonuçta o işi yapanların adı temizlik işçisi olarak geçiyor. Bu utanılacak bir durum da değil. Yardımcı abla ya da çalışan abla diyince değişiklik olmuyor ki hatta bence daha komik oluyor.
(5 puan) tarafından
Üslubuma dikkat ederim de zaten, benim sorumda anlayan anladı zaten bilgi almak için yazdım, Neden? Çünkü gelecek abla hatırlı biridir benim için direkt kendisiyle ücret konuşmadık, o da bana şu kadar ver diyemeyeceğini tahmin ettiğimden buraya sormak istedim ne kadar vermeliyim diye
-Reklam-
0 oy
(3,197 puan) tarafından
600 700 800 arası canım .. yaptığı işede bağlı duvar silme camekan silme dolap içi evin büyüklüğü oda sayısı hepsi değiştirir. Ben 10 gün önce çağırdım 700verdim tüm güne
(5 puan) tarafından
Gebeliğimin son haftalarındayım, aslında çok ağır işim yok gibi ama yine de tüm günü alır, pencereler kapılar dolap kapakları duvar öncelikli yaptırcaklarım, halılarım yıkandı geldi
(5,544 puan) tarafından
Güvendiğiniz bir bayan var mı? Ben günlük ya da haftada 3 gün gelip yardımcı olacak birini istiyorum fakat nereden bulacağımı bilmiyorum.
(5 puan) tarafından
Malesef bildiğim yok, benim tanıdığım bir ablam hatırım için bir günlüğüne gelcek bana, başka bulamadım ben de yardımcı olabilecek birini
0 oy
(669 puan) tarafından
Konya'da ne kadardır bilmiyorum ama temmuz ayında çağırmıştım ben 600 liraya geldi komple mutfak dolaplarının icin haric heryeri sildi 
(5 puan) tarafından
Anladım teşekkür ederim
0 oy
(280 puan) tarafından
Bos ev temizligine 600 e geldi 
(5 puan) tarafından
Anlaşılan en 600 den başlıyormuş :) teşekkürler

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 51 göst.
19 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde sumeyye.b.s (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 366 göst.
16 Eylül 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Sarioglusumm (209 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 551 göst.
9 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Prensesiminannesi (666 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 302 göst.
5 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Tubaka (177 puan) tarafından soruldu

410,474 soru

12,346,541 cevap

40,177 kullanıcı

Kategoriler

...