0 oy
608 göst.
Diğer kategorisinde (1,015 puan) tarafından
Multecilerin her gecen gün artması sizi gelecekle ilgili korkutuyor mu..evinizde ne konuşuluyor multecilerle ilgili..biz 1 cocuk yaparken kırk kere düşünüyoruz onlar 5er 10ar ürüyor.. çocuklarımız ilerde çok farklı bir turkiyeyle karşı karşıya olacak 

26 Cevaplar

0 oy
(18,170 puan) tarafından
Çok çocuk doguruyorlwr biz dedigij gibi 1 tane yapıyoruz diğerini düşünüyoruz kisirlastirilsjnlar 3 çocuktan fazla yapmasınlar 
(1,015 puan) tarafından
3 bile fazla..gördükçe deli oluyorum
-Reklam-
0 oy
(1,881 puan) tarafından
Bilmiyorum şu geldiğimiz ekonomik durumu düşündükçe çok kızıyorum bi yandan da savaş dan kaçtılar biz olsaydık ne halde olurduk diyorum ama artık orda bir hayat var dönmeliler die düşünüyorum 
(1,015 puan) tarafından
Savaştan kaçtılar da şimdi de urfayi hatayı begenmiyorlar İstanbulda İzmirde yaşamak istiyorlar..hiç misafir gibi olmadılar.. güneydoğuda birçok aileye kuma olarak gittiler çok yazık..artık onları istesek de gönderemeyiz..bizim uçkur düşkünü erkekler hemen haremine kattı
0 oy
(2,375 puan) tarafından
Adamlar ülkemizden bizi gönderecek nerdeyse! Tiktok gibi platformlarda genç kızlarımızla ilgili ağza alınmayacak hakaretler ve çekimleri mevcut. Buna fırsat verenlere Allah hesabını sorsun. Gelecek muamma artık.
0 oy
(5,216 puan) tarafından
Mülteci seviciler yüzünden böyle oldu bunlara sebep olanında bunları başa getirip oy vereninde yatacak yeri yok şimdi her akpli bi mülteci alsın evine kardeş kardeş yaşasınlar. Mülteciden geçilmiyo sokaklar parklar bunlar daha iyi günler bakalım biz iyi kötü yaşıyoruz çocuklarımız büyüdükçe bakalım nasıl sorunlarla karşılaşıcaz. Bunlara verilen hakların yarısı biz türkülere verilseydide ozaman türkiye yüzyılı deseydik şahlansaydık insanlara bağlanan yardımlar bile kesiliyo ama olsun onlar din kardeşimiz 
0 oy
(5,300 puan) tarafından
24 yorumu tek tek okudum bir tane bile onlar din kardesimiz irkcilik yapmayin sizde onlarin durumunda olabilirdiniz diye nara atan arkadaslari goremedim tencere bosalinca mi akliniz basiniza geldi tencereye kadar ülke gitti elden ülke!!
(5,458 puan) tarafından
Kocaman alkışlıyorum
(5,300 puan) tarafından
Saygılar efenim
(1,015 puan) tarafından
Kesinlikle katılıyorum..postu açarken en çok o tarz bir mesaj olacak mı diye merak ediyordum 1 tane bile yok..

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 685 göst.
27 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Aysenur5561 (299 puan) tarafından soruldu
+3 oy
14 cevap 590 göst.
6 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde KEBELEK (1,744 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 359 göst.
19 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde 34513451 (99 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 443 göst.