0 oy
245 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ben bu hayatta evlat oldum çocuk oldum genç oldum hasta oldum kalbimi paramparça eden şeyler yaşadım sevgili oldum kardes oldum abla oldum eş oldum gelin oldum ama hayatımda anne olmak kadar zor ve sabır isteyen hiçbir şey görmedim bı bebeğin olduktan sonra acının da zorluğun da huzurun da merhametin de en derin hissediyorsun belki de hayatımın en zor günlerinden biriydi ama iyiki varsın can içim ❤️

5 Cevaplar

0 oy
(14,752 puan) tarafından
Maşasllah paşaya 

Rabbim şifalar versin 
tarafından
Amin canım çok amin
-Reklam-
0 oy
tarafından

Birde şu var anne olmak kadar güzel özel bir duygu yok onun sana bakışı öpmesi gülmesi sende huzur bulması senden güven alması senin elinde simarmasi bunlar kadar güzel birsey yok Rabbım evlatlarımızı korusun<3

tarafından
Amin canım bu hastalık süreci beni çok yordu yıprattı hastanesi ameliyatti yok kask merkeziydi doğduğundan beri bı Ankara bir Yozgat bir Çorum şubattan beri çok yoruldum hiçbir desteğim yok üstelik eşimden başka birde sizler size içimi dökmek istedim biraz
tarafından
Biliyorum senin durumu bak başardınız ne kaldiki şurada şunu unutma sen güçlü bir annesin onun için elinden geleni yaptın halende yapacaksın evt yoruldun bedenin yorgun ama çocuğun için iyi şeyler yaptın onun için onca şey çektin bak Rabbım diyor ya imtihanın agirsa mutluluğun daha güzel olacak imtihan agirlaştikca önünde daha guxel yarınlar beklemiş olacak seni :)
tarafından
Yaaa caniiimmmm aglattiiiinnnn Allah razı olsun çok teşekkür ederim ❤️❤️
tarafından
Yaa canımsın mutluluk göz yaşları bunlar :)
tarafından
Teşekkür ederim canım ❤️
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun canım Hayırdır çocuğun hasta mı oldu
tarafından
Canım bebeğim dogdugunda kafatası şekil bozukluğu vardı sagital kemiği ameliyat ile alındı sonrasında kafasındaki kaskı kullanmak zorundayız ama büyüdü artık takmak istemiyo bagiriyo agliyo canının acidigini görüyorum ellerim ile kaskı takıyorum ona o acıyı ben yaşatıyoruz kucucuk daha :(
tarafından
Çokkkkk geçmiş olsun geçicek mi peki ne zamana kadar o kaskı takmak zorunda kalcak allahm sabırlar versin insallah yardmcın olsun rabbim
tarafından
Evet canım 3 ay kaldı 3 ay daha kaskı kullanicaz kask çıktıktan sonra normal hayatımıza donebilicez inşallah
Aminn inşallah canım teşekkür ederim
tarafından
Hadi bakalım insallah güzel haberlerinizide burada bizlerle paylaşırsnz canm
tarafından
İnşallah canım ❤️
0 oy
(6,046 puan) tarafından
Sen yine birşey olmuşsun ben bir b.k olamadim
tarafından
Oyle deme canım ilk önce sen kendini sev
0 oy
(8,120 puan) tarafından

Ay sözlerin öyle güzel olmuş ki. Yüreğine sağlık. Paşaya da maşaAllah <3 uyarmak istiyorum, elbette siz de biliyorsunuzdur ama dönem kötü. Maalesef pedofililer her yerde. Lütfen çocukların fotoğraflarını paylaşmayın. 

tarafından
Tamamdır teşekkür ederiz teyzesi ❤️
tarafından
Kaldırıyorum hemen
(8,120 puan) tarafından
Canımsın ya ❣️

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 348 göst.
0 oy
21 cevap 405 göst.
0 oy