Kızlar iyi geceler, az önce bir arkadaş bu konuda bir yaşadığı durumu anlatmış. Tanımadığı bir komşu telefonunu istemiş. Herkes bu konuda kendi çevresine yaşam tarzına göre düşünür tabiki. Bende yaşadığım bir olayı anlatmak istedim. Burada çocukları indirdiğim belediye parkı var hem oturmalik hem oyun parkı falan var. Çok uzun değil bir iki ay önce bir abla ile tanıştık kendisi sağır ve dilsiz. Anlatmaya çalıştığı pek çok şeyi anlayabiliyorum. Telefonunun olmadığını kızını araması gerektiğini ama konuşma olmadığı için WhatsApptan görüntülü konuşmak istediğini söyledi. Yalnız yaşıyormuş. Duyarsız davranmak istemedim kaydedip aradım. Kızı ile işaret diliyle konuştular. Bi kaç gün sonra yine beni gördüğünde yine konuşmak için rica etti yine aradım yine konuştular. Oraya inme saatlerini değiştirdiğim için bir daha o kadını görmedim. Bir hafta önce de bilen bilir bi uygulama var Getcontact diye. Onu indirdim beni arayan yabancı bir numaranın kime ait olduğunu bulmak için. Bide orda etiket diye bişey var başkaları bizi nasıl kaydetmiş görüyoruz. Yada bu uygulamayı kullanan insanların nasıl kayıtlı olduğu. O kadının görüntülü konuştuğu kızıni yaklaşık 20 kişi Eskort olarak kaydetmiş. Yani telefonumda kayıtlı o kız bi eskortmuş. Başıma bela almaktan o kadar çok korktum ki hem sildim hem engelledim. Buda böyle bir mevzu işte.