Kizlar iyi geceler sikintidan uyuyamiyorum birileriyle paylasmazsam catlicam. Dun esim gece konusurken annem rahatsiz yarin sabah hastaneye goturcem tahlil yapicaklarmis dedi. Bugun goturdu sabah gitcegi hastane 1.5 saatlik yol. Goturmus sonrada dukkana gecmis onlari birakip. Benide oglen evden aldi disarda islerim vardi onlari hallettim. Aksam uzeri dukkana geldi direk kaynanam bizde esimin arkadasi karisi dordumuz oturuyoduk. Ben giriste arka kisimdaydim beni gorur gormez arkasini dondu. Konusmadi. Bende sasrdim. Esimle konustular oglumu sevdi. Bende bozuntuya vermedim elini optum napiyosunuz falan dedim iyi dedi baska bisey demedi. Sonrada esime gorusuruz dedi cikti gitti eltimlere yemek yemeye. Esimde cok sinirlendi bende cok kirildim. Hemde dukkanda birileri varken. Eltimden ciktiktan sonra yine geldi bu seferde ben bakmadim yuzune oda ayniydi zaten. Cikti gittiler esimde iceri girdi hicbisey demedi. Eve geldik konusunu dahi acmadim. Hatta hicbisey yokmus gibi davrandm. Morali bozulmasin diye. Bi kere daha yapmisti bana aynisini. Sikildim artk. Arayip sormuyorum diye kesin tavir yapiyo yine. Kaynanam her gun hastaneye giden biri 5 senedir evliyim surekli hastaneye gider gelir. Doktorlardan azar yemisligi bile var. Biseyin yok ayda 25 kere hastaneye mi gelinir diye. Artik normallestigi icin aramaya gerek duymuyorum acikcasi. Ama esimin yaptigi cok zoruma gidiyo simdi yatmis uyuyo napicam bilmiyorum
1,492,828 soru
24,392,165 cevap
349,384 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın