0 oy
886 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (92 puan) tarafından
Kizlar eşim denizde çalişmak istiyor eyer denizde çalişirsa 15 gün belki daha fazla zaman evde olmiycak bense gitmesini istemiyorum ilk söyledinde aglamiştim bile bi süre sesiz kaldim görümcem bu gün bana niye izin veriyorsun uzakta calişmasina dedi araniza soukluk girecek ailesinon yaninda olmasi daha iyi diye ben de beni dinlemiyor dedim yine kötü hiss ediyorum:((( gitmesini hiç ama hiç istemiyorum naap bilirim akil verin lütfen

13 Cevaplar

0 oy
(1,338 puan) tarafından
Çok saçma uzakta olunca sogukluk ne alakaymış eşim 20 gün yurt dışında duruyor geliyor 3 bizimle çok şükür sogukluk felan girmedi 
(697 puan) tarafından
Ben bunun vijdan azabini çekiyorum maddi durumum olmadan Allah veriyo diye 2 çocuğum oldu cahildim o zamanlar şimdiki aklım olsa zaten yapmazdım madem cahilliktir diiyip oldu o zaman bedelini ödıycez herkesin hayatı böyle
(1,338 puan) tarafından
Yeni anne sen nerden biliyon evlilik olmadığını buna sen mi karar veriyon bence fazla üstüne vazife olmayan şeye yorum yapma yada kendin yorum yaz sanane benim evliliğimden
(1,338 puan) tarafından
Milletin vicdanını sorgulamak size düşmemiş haddinizi bilin kocanızla çocugunuzla evinizde oturun burnunuzu sokmayın milletin yorumlarına hadsiz ahkam keser gibi milletin yorumlarına geliyor
(14,147 puan) tarafından
Kiz senin vicdanini sorgulamiyor kimse kadin kendi hayati anlatmis vicdan azabi cekiyorum.diye...yeni anne herkesin kendi hayati herkesin yapisi baska yaoacak bir sey yok hem evlatlarini herkes dusunur
(1,757 puan) tarafından
Boş yapma hadsiz sensin. Seni de görüyoruz milletin postlarina nasıl yorumlar yaptığını. Buraya post aciyorsaniz yorum yapıyorsanız istediğim gibi fikrimi söylerim. Ayda üç kere gör sonra evlilik de. Sonra bu tarz kadınlar sıkıntıdan millete salça oluyor. Yapacak bir şeyleri olmadıkları için. E kocaları da yok sevgi goremiyorlar. Her türlü ofsayt.
-Reklam-
0 oy
(453 puan) tarafından
Denizde çalışanlar bildiğim kadarıyla güzel para kazanıyor bence şansını denesin hayat çok pahalı artık maalesef 
(92 puan) tarafından
O kadar kötü durumda deyiliz ama geleceyi düšünelim fln diyor ben šimdiye bakmak istiyorum gelecekte biźi ne bekler bilemeyiz
0 oy
(3,231 puan) tarafından
Ben eşin uzakta değil ama uzak ta çalışıyor gbi adam yetisemiyor dün araba ve motosiklet için 8 bin TL ödeme yaptı maaş olsa sadece 2 çocuk mutfak masrafı ıvır zıvır elde sıfır hayat yok 
(92 puan) tarafından
Evet dogru yaşam koşullaru zor karasizlik beni hitap düšürdü soylersem kalga çikaracak
(3,231 puan) tarafından
Tabi kimse istmez farklı şehirde çalışmak aielsinden ayrı kalmak Allah yardımcın olsn
(92 puan) tarafından
Hepimizin yardimcisi olsun
0 oy
tarafından
Eşim mayisda gitti kizmla duryorz ayda3 gün geliyor 10. Ayda bitck para önemli Bn hasta olunca kizma bakck yok ama kimsezlikte zor hiç kimsem yok
0 oy
(964 puan) tarafından
Eşim 45 gündür şehir dışında ekimin 6 sında gelecek ama soğukluk yok aksine özledik ve hasretle bekliyoruz hatta eşim telefonda konuşurken gözleri doluyor benimde öyle aramızdaki sevgiye heyecan kattı dediğin gibi olmadı üstelik hamileyim ben yinede eşimin işi çıktı önüne engel çıkarmak istemem bizim için hayırlısı bu belkide az kaldı sabredince zaman geçiyor 
0 oy
(570 puan) tarafından
15 günü,yaşam sartinizi bilemem ama bende razı olamam.Ki bekarken dedi uzun süreli gidiceğim diye bende oyle bir eş istemiyorum dedim.Hastaligimda,sağlığımda, cenazemde, düğünümde yanımda olmanı istiyorum az yiyelim az giyelim ama birlikte olalım dedim .Çok şükür vazgecti.Suanda asla asla dusunemiyorum.Onun akrabası var öyle gidiyor 6 ay gelmiyor.Coo çok zor ya Allah kolaylık versin tabiki gidenede, bekleyenede
(92 puan) tarafından
Šuanda o kadar kötüyümki gözyaşlarim sel oluyor eşim beni anlamiyor cay iciyordu herseyi zehir etin diyor:(( ben ayri kalamam çocukla fln da olsa ama direniyor
0 oy
(348 puan) tarafından
Canım benim de eşim denizde çalışmaya başladı. Bence maddi sıkıntılar uzaklıktan daha zor inan bana. Birkaç sene dişinizi sıkarsanız en azından daha rahat olursunuz ilerde. Gemide ne olarak çalışacak eşin? 
(92 puan) tarafından
Daha sinav fln verecek bilmiyorum
(13,233 puan) tarafından
Senin esin ne yapiyor canim gemide
(348 puan) tarafından
Elektrik zabiti canım
0 oy
(1,249 puan) tarafından
Ben bir gece zor yatıyorum eşimden 15gun nasıl geçecek bide babam öyle denize gidiyodu 3ay ortadan yok oluyodu sadece onbeş günle kalmaz bence  
0 oy
(1,364 puan) tarafından
Hıcte ble daha da birbirinizin değerini anlarsınız 
(92 puan) tarafından
Amma bide yaşlandida evde oturacak ömrümüzün sonuna yaklaştimizda
0 oy
(3,102 puan) tarafından
Nealakaymis uzaklikla sogukluk.sogukluk insanin kalbinde olur.yani basinda olur ama dokunamazsin bile sogukluk girerse.kac kere 3 aylik goreve gtti esim cok sukur ki daha da baglandik.arkasinda dur gercekten ihtiyacinz varsa.ha potansiyel varsa bilemem
0 oy
(697 puan) tarafından
Çocuğun yok sanırım çünkü çocuğun olsaydı suani değil gelecegi düşünürdün
(92 puan) tarafından
Hayir var bir oglum 4.5 aylik
0 oy
(220 puan) tarafından

Maddi olarak o kadar zor bu zamandan geçiyoruz ki hani derler ya en dibi gördük gerçekten en dibi gördük bundan önceki iş yerinde akşam geç saatte eve geliyo vakit geciremiyoruz diye bırakmasını istedim hazır da işi  de vardı değiştirdi ama sonra öyle bir zaman geldiki yani bu zaman 32 haftalık hamileyim yanımdan ayrılmasın dediğim adamın mecburen 1-2hafyltaligina şehir dışına çıkmasına tek başıma çocuğumu doğurmaya razı gelmek zorunda kaldım tabi ki eşim bu dönem de yanlız birakamucani söyleyip Bi yolunu bulmaya calisiyo ama bazen bazı şeylere mecbur kaliyo insanlar:'(

(92 puan) tarafından
Allah yardimciniz olsun saglikla alin kucaginiza
0 oy
tarafından
Biz bir gün ayrı kalmıyoruz. Şartlar nasıl bilemem maddi yönden çok durumda değilsem gitmesini istemezdim. O da beni bırakmazdı.

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 2,022 göst.
24 Mayıs 2020 Aile & Aşk kategorisinde Eda06 (3,738 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 572 göst.
9 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Hiros4434 (496 puan) tarafından soruldu
+1 oy
38 cevap 907 göst.
3 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Esmer ghh (62 puan) tarafından soruldu
+1 oy
54 cevap 1,475 göst.