0 oy
1,271 göst.
Diğer kategorisinde (1,374 puan) tarafından

Ben olsaaammm derslerine çalış kızım derdim galiba :D  Bir de sana yanlış yapan birine, bir şans daha verme derdim.Haydi bakalım sohbete...

26 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

B.k yeme otur oturdugun yerde okulu bırakma ***** misin derdim:D

(1,374 puan) tarafından
Bıraktın mı peki?
tarafından
Evet ama lise sondaydim bi yılı açıktan tamamladım üni sınavına girdim kazandım ama hastalandim gidemedim  :)  17 yaşındaki yanlışın buydu bunu yazdım :)
(2,423 puan) tarafından
Hahahhajaj :D
(1,374 puan) tarafından
Kötü olmuş be :(
-Reklam-
+1 oy
(5,940 puan) tarafından
Yani 17 dimde üniversite sınavına hazırlanıyordum besyo yu çok istememe rağmen ingilizce işletme okudum 1 sene daha çalışıp öyle girmek isterdim sınava ve başka da öğüt yok yani eğlenceli olgun biriydim.
tarafından
Olsun nasip ablacım ama çocuklari mi tam spor delisi edicem inşallah :)
(5,940 puan) tarafından
Desinler canım 33 'üm çoğu insana göre aBlayim birde biliyorlar yaşımı ondan da abladiyorlar. Insallah zeynepaselim allah gönlüne göre versin canım
(5,519 puan) tarafından
Ben yasindan dolayi abla demiyorum mesela:)) cok guzel akil veren yorumlariyla herkese yardimci olmasi tecrubesi herzaman pozitif oldugu icin ablam yerine koydum :))her insana abla demem ama asli benim ablamm ❤
(5,940 puan) tarafından
Canımsın mesoşum benim .Allah razı olsun balım
(5,519 puan) tarafından
Cumlemizden razi olsun insallah❤❤❤
+1 oy
(2,241 puan) tarafından
fazla hayal kurma gelecegin hayallerinin yanindan bile gecmeyecek umitlenme..  derdim 
(1,374 puan) tarafından
Değil mi yaa geceleri çok severdim hayal kurmayı gece müzik dinlemeyi
(2,241 puan) tarafından
çok severdim keske gercek olsaydi hayallerim. hayatimda tek guzel sey melegim kizim
(1,374 puan) tarafından
Allah bağışlasın.Uzun musmutlu yıllarınız olsun
+1 oy
(2,423 puan) tarafından

Yat uyu... 

Çok uyu... 

Sabah uyu...

Akşam erken yat... 

Uyu .... 

Çok uykum vaaaarr ☹:ermm:

(1,374 puan) tarafından
Bunu şimdiki sene mi söylüyosun 17 lik sene mi anlamadım :)))
(2,423 puan) tarafından
17 dekine söylerdim:( o zamanlar uyumazdım tv izlerdm  iyun oynardım  telefonda  bilsem daha çok uyurudm :D
(1,374 puan) tarafından
Gece yatmak bilmezdim,  sabah kalkmak bilmezdim :))))
(2,423 puan) tarafından
Ahhhh ahh gece yatardım 3 sabah kalkardım 12 :D  şimdi de gece 3 ama zorunlu:D
(1,374 puan) tarafından
Aynen aynen :))
+1 oy
tarafından

Canimciigmm post acmisss cok gec gordummm :) 17 yasima dönsem meslek edinn sevdigin sir isi yap nasilsa 28 yasinda hayatinin askini bulacaksinn abuk subuk insanlara gonlunu kaptirmaaa annenle babanla daha cok vakit gecirrr ve lutfen yemek yapmasini ogren 28 yasindaa bi pilav yapiyrsunn ablaaa beni yemee nolur die bagiriyo tencerede:D derdimmm cokca kalp<3

(1,374 puan) tarafından
Kızım her postunda bi şirinlik olmak zorunda mı senin :)))  (canıncığım oluyorum di mi hehhhhee şuan kendimi tebrik ediyorum )
tarafından
Canimcigimsinnn :))) neyse bu pilav olayini kimseler bilmesinn ogrenecemm yakinda :)))) seviliyorsunn ❤️❤️❤️❤️❤️
(1,374 puan) tarafından
Ammaaann pilavda olmayıversin.Eve gelince güldürdüğün, yorgunluğunu aldığın, mutlu ettiğin bi kocan var.Bazı kadınlar sopa gibi mesela :)))))) sen de seviliyorsun
+1 oy
tarafından

Evlenince işini bırakma, çalışmaya devam et derdim :) aslında o zamanlarda hep böyle diyordum ne oldu ki niye kendimi dinlemedim..

E o zaman evlenince çalışma diyenleri dinleme derdim kendini dinle :) şimdi oldu.. Duyan olur umarım bunu hehehh :D
(1,374 puan) tarafından
Yapabildin mi peki evde?Yani uzun süre çalışıp sonra ev hayatına dönmek uyum sağlamak zor
tarafından
Evlenince hayatım komple değişti şehir, arkadaşlarım, çevrem, iş, aile uzak, buradaki aile düzeni başka.... Hamdolsun büyüğüm hemen doğduda kolaylaştı ama sadece iş değil yeni hayata alışmam 4 sene mi aldı :D
Azıcık ertelendi ama geç değil üniversiteyide okudum, işte aradım. Çalışamadım çok uzun süre ama tabuları yıktım. İnşaallah miniğim  2 yaşında olsun başlayacağız işe, inşaallah...
(1,374 puan) tarafından
Herşey gönlünce olsun.Yaa senin ismin gerçekten gülizar mı dünyalar mı takılıyor öyle
+1 oy
(1,635 puan) tarafından

Aklını başına al üniversite sınavına çalış derdim. Çok dediler ama dinlemedim. Gerçi iyi ki iyi ki dinlememişim yoksa kaymak gibi çocuğu kaçırcaktım :D geç kazandım üniversiteyi ve eşimi tanıdım okurken. Çok şükür geç olsada istediğim bölümü okudum. Hayalimdeki gibi bi öküzüm var 8-) devletede atandım daha nolsun. Geç oldu ama herşey güzel oldu. İyiki 17 yaşımda dinlememişim bizimkileri :woot:

(1,374 puan) tarafından
Ooo senin işler tıkırında gitmiş maşallah. Allah mutluluğunu daim etsin canım benim
(1,635 puan) tarafından
Yaa o 18 yaşımdan eşimi tanıyana kadar bi ite gönül vermiştim onun yüzünden okumak istemedim. Çok şükür aklım başıma geldi okumaya gittimde eşimi tanıdım. Çok şükür herşey yolunda artık. Rabbim herkese nasip etsin inşallah ❤
(1,374 puan) tarafından
O yaşlarda oluyor öyle şeyler.Neyse ki iyi toparlamışsın
(1,635 puan) tarafından
Aynen canım yaa. Bazen aklıma gelince kemdimi dövesim geliyo. Ne ahmakmışım ben diye =))((=
0 oy
(193 puan) tarafından
O zamanlar serilen ogutleride anlamıyordum galiba ama bilemedim simdi
(1,374 puan) tarafından
Duymuyordun bile de mi:)))
0 oy
(5,914 puan) tarafından

Azcik kafani calistirsaydin baba sozu dinleseydin kafana gore is yapmasaydin derdim :ermm:

(1,374 puan) tarafından
Ahhh gençlik ahh :))) doğru dediiinnn dooğru dedin :))
0 oy
(7 puan) tarafından

Ahh 17 yaşında olsam herşey daha başka olurdu :( hayatımın hatasını 17 yaşında yaptım çünkü 

(1,374 puan) tarafından
Olan olmuş artık bundan sonrası güzel olur inşallah canım
(7 puan) tarafından
Evet olan oldu. Zaten şu an da kendimi 90 yaşında hissediyorum
(1,374 puan) tarafından
Belki bişeyler değişir
0 oy
(658 puan) tarafından

Aklını  başına  al geleceğini   düşün  derdim :)

(1,374 puan) tarafından
Aldın mı peki :))))
(658 puan) tarafından
Yuuuuuuuk :)
(1,374 puan) tarafından
Yapacak bişy yok o zmn geçmiş olsuun geçmiş olsun :)))
0 oy
(5,331 puan) tarafından
Hiçbir şey için acele etme, gereksiz insanlar için kendini üzme, her şeye evet deme derdim :))
(1,374 puan) tarafından
Kavak yelleri esiyoorr :)))
(5,331 puan) tarafından
Esmiş ki ne esmiş :D
(1,374 puan) tarafından
Ahhhaaa o yaşlar bi başkaydı yaa :)
0 oy
(1,509 puan) tarafından
Hös otur evinde ne evlenmesi derdim 
(1,374 puan) tarafından
Çok samimi bir nasihat geldi asshhhhaaaa :)))
Şimdi kaç yaşındasın canım
(1,509 puan) tarafından
33 yasindayim canim 15 yillik evliyim
0 oy
(704 puan) tarafından
Evlenme derdim... 
(1,374 puan) tarafından
Hıımmm çok net oldu bu.Bişey diyemiycem
0 oy
tarafından

Yaşın kaç başın kaç otur oturduğun yerde koca her zaman bulunur oku oku oku 

(1,374 puan) tarafından
Güzel Türkiyemin en büyük sorunu bu galiba :)))
0 oy
(56 puan) tarafından
sakın ona güvenme. senin onunla ne isin olur  derim. . heyyy gidi genclik heyyy :)
(1,374 puan) tarafından
Güvenmişsin anlaşılan. Bana eski günler lâzım,  bir de şimdiki aklım derlerya çok doğru :)
(56 puan) tarafından
oyle oldu valla :) ama ben eski gunleri istemem ya bana simdiki aklim simdiki gunlerim lazim. gecmisi hic bi sekilde istemem yaralarimin ustunu zar zor kapattim. gozyasimi anca kuruttum. yetti onlar zaten :(
(1,374 puan) tarafından
Üzüldüm canım benim Allah yaşatmasın bir daha o zmn
0 oy
(3,459 puan) tarafından
Birdaha 17 olmayacaksın daha deli yaşa derdim
(1,374 puan) tarafından
Aaa ilk defa farklı bi cvp geldi.Çocukluğunu gençliğini yaşayamayanlardan mısın?
(3,459 puan) tarafından
Yoo yaşadım ama daha deli dolu yaşamak fena olmazdı
0 oy
(1,964 puan) tarafından

CAnım kocami 17 yasimda tanidim bisi diyemiyrm iyi ki diyorum <3:)

(1,374 puan) tarafından
Maşallah diyelim o zmn :)
0 oy
tarafından

Kimseyi dinleme bu senin hayatın<3

(1,374 puan) tarafından
Pişman mısın şimdi başkalarının söz ünü dinlediğin için?
tarafından
O zaman da kendi istediklerimi yaptım ama daha korkaktim. Kendime daha cok güvendim büyüdükçe. Simdiki aklim olsa adimlarimdan daha emin olurdum. Hata yapmaktan korkmazdim. Yaşadığımız her sey bize bir şeyler  öğretiyor.
(1,374 puan) tarafından
Aynen öyle canım
0 oy
(3,886 puan) tarafından
Boş boş hayaller kurma aklını başına topla otur dersine çalış mesleğini eline al kimsenin laf söz etmesine izin verme derdim 
(1,374 puan) tarafından
Haklısın canım :)

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 113 göst.
3 Ekim 2023 Diğer kategorisinde 241224 (5,163 puan) tarafından soruldu
0 oy
44 cevap 1,304 göst.
8 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 660 göst.
0 oy