Canlarım sizi de rahatsız ediyorum sadece dertleşmek isterim Umarım beni anlayan olur depremden bir hafta sonra Kızım dünyaya geldi şu ana kadar işim korunuyordu böyle olmuyor bu ay spiral takmayı düşünüyordum fakat birkaç gün önce hamile olduğumu öğrendi tamamen isteğimiz dışında oldu Ben de biliyorum kızım küçük şu an bana muhtaç İlgiye Sevgi istiyor Zaten benim gebeliğim de Zorlu geçiyor 3 aylıkken serklaj ameliyatı oluyorum Ben de istemezdim böyle olsun ama Rabbim kısmet etti oldu bugün kaynanamı görüntülü aradım aramızı önceden pek iyi değil kızımı falan gösterdim Sonra dedim ki babaanneye söyle bir bebeğimiz olacak bana dönüp dedi hiç utanmıyorsunuz söylüyorsunuz kızınız küçük kurban olasınız bu küçük bebeğe iyi bir önleminizi alsaydınız Görümcen nasıl yapıyor Çocukların arasında 5 yıl 3 yıl var yani görümcemin nasıl korunduğu beni ne ilgilendiriyor her zaman onu bana anlatıyor böyle yapıyor şöyle yapıyor yok hamileliğin zor geçiyor nasıl yapacaksın Ben yeni sezeryan oldum bir haftalık dikişlerimle bana Akşama ne yemek yapacaksın diye soran kaynanam utanmadan Bunu bana söylüyorsunuz diyor söylemeseydim başka bir yerden duysaydı Bu sefer de kızardı siz olsaydınız ne söylerdiniz Yani ben ondan kızım bir şey olmaz herhalde Kısmetinde vardı oldu yardımcı oluruz sana demesini Beklerken çok büyük bir tepki ile karşılaştım Annem de kızdı bana ama bu kelimeleri kullanmadi yok Utanmıyor musunuz bana söylemeye Kurban olun küçük kıza sanki kendisi bakacak 6 aydır kızıma birgun bakmamış toplasan 2 kere süt vermiş biberonla bir kaç defa sallamış kalbimi.cok kırdı Ben de bir sinirle o zaman aldırırım günahı da beni söyleyenlerin başına dedim konuşmak.istemiyorum.kendisi ile