0 oy
630 göst.
Diğer kategorisinde (181 puan) tarafından

Moralim cok bozuk 30 haftalik hamileyim ailem bir kisi normal oturmaya bile gelmediler aramazlar sormazlar esimin aileside oyle ama hep annemin babamin sucu onlar hic arkamda durmuyolar sahip cikmiyolar burda hep eziliyorm asagilaniyrm biktim artk herseyin suclusu annem babam maddi bisey beklemiyrm gelseler gozukseler arkamda olsalar yeter gecenlerde rahatsizlandim ne yapicami sasirdim arasam benmle kimse hastaneye gelmez banane napiyim bile derler bekliyrm cocugumu saglikla kucagima aliyim annem babam bile umrumda degil artk herkese kizginim

8 Cevaplar

0 oy
(576 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Canim Bence.kiz Erkek ayrimi cook gunah sanki kac kiz kardessiniz ! Biz 8 kiz kardesiz ALLAH razi olsn bi gun annemle konusmasak ikinci gun sesin solugun cikmadi die arar 8 kiz kardesten sadce ayri iki oglu var babamiz yok ama ANNEM hem ana hem baba oldu yeminle ablalarminda sorunlari da oldu benmde evlilikte annem tek basina karsilarinda durdu o yuzden kayonbabam gil dun esimde ne kadar kotu olsalarda anne evine gidersem bi daha gelmeyecgmi bilirler ailemle konusmasalar gidip gelmeseler dahi tek kelime edemezler bosver dua et bebegin olunca inan zaten hic.kimseyi takmayacaksin o herseyin olcak

-Reklam-
+1 oy
(424 puan) tarafından

Canım inan bana çocuğunu kucağına aldigin zaman annende babanda herşeyin o olcak az kalmış doğumuna kimseye ihtiyaç duymazsın sen şimdi bebeğini kucağına aldigin günü düşün o mutluluğu düşün gereksiz şeyleri at kafandan 

(181 puan) tarafından
Bunlar yuzunden erken dogum riskim var zaten dusunmemek elde degil ki dogum yapinca hastanede yalniz napicam evde napicam ruyalarima giriyor artk psikolojim cok kotu
(424 puan) tarafından
Allah sabrını verir nolur böyle düşünme canım bol bol dua et
+1 oy
(337 puan) tarafından

Benim annem babam sahip çıkıyor ama eşim in ailesi kendi oğullarına sahip çıkmıyor senin ailenle alakası yok bence 

(181 puan) tarafından
Eltime bana yaptiklarinin ucte birini yapmadilar cok alakasi var onun ailesinde  korkuyolar bide ailesi maddi destekte oluyor o yuzden ne agzini acar ne bisey der her isinide yapar kaynanam eltimin
+1 oy
(707 puan) tarafından

Çok özel değilse eğer aileniz neden sahip çıkmıyor eşinizden kaynaklı mi yoksa sizinle mi alakali

(181 puan) tarafından
Esimle kesinlikle alakasi yok benimlede yok benim 3 ablam var bir erkek kardesim var ablamlar da cok eziliyolar kaynanasi kayinpederi tarafindan annem babam bizi hic sevmez genel olarak erkek kardesimin nerdeyse ayaklarina kapaniyolar maddi destek her konuda mesela annem kardesim gelicekmis onun icin bi yemek yapmis bana telefonda soyle sunu yaptim diye ben bikac gun sonra aradm dedimki buraya gelsene anne gecen dedn canim cekti banada yap dedim ugrasamam dedi bunun gbi daha neler var
(707 puan) tarafından
Erkek kız evlat ayrımı olur mu ya yazık günah bunun vebalini nasıl taşıyor.sende onun canından kanındansın.Rabbim içine sevginizi düşürsün ne diyelim.sen üzülme ama hiç takılma bak ne güzel huzurlu yuvan olmuş allahım daim etsin.Allah kimseye muhtaç da etmesin.
0 oy
tarafından

canim esin ne dio peki buna o nasil davranio 

tarafından
bosver canim ozaman evine yuvana bebegine bakicaksin ailen bekarkendemi sana karsi boyleydi
(181 puan) tarafından
Ablamlara bana karsi hep boyleydi tek sucumuz kiz olmamiz hemen evlendirip yollamak icin ugrasirdi annem
tarafından
oyle sacmalikmi olur canim ya ozman kiz kardesler olarak birbirinize yardimci destek olucaksiniz biz 2 kiz 1 erkek kardesiz annem kiz kardesimle bana ölur hergun konusuruz kesintisizz
(181 puan) tarafından
Benim annem 8 aydir yok aramazda gelmezde yarim saatlik mesafede oturuyolar
tarafından
bosver ozman kyzum yuvana kocana bebene bakacaksin hayatina bak
0 oy
(1,350 puan) tarafından

Yaziklar olsun diyecek baska laf yok . 

0 oy
tarafından

Canim ck uzuldum grcektn annenin ailenn yaptgi cahiliye döneminden kalma seyler ama suna çok şükrt sna duskun esin war warsn aramasn gelmesnler sende onlari sil arama ailene sımski sarıl mtlu mtlu yasa esinle

0 oy
(24 puan) tarafından

Oncelikle bu sorumsuzluklarindan dolayi cok kizdim. İnsan hamileyken hassas oluyor ustelik. Uzulme kuzum evladin var sen boyle bi anne olmazsin enazindan

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 368 göst.
30 Nisan 2020 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 161 göst.
20 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde 1111 (288 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 171 göst.
10 Kasım 2022 Aile kategorisinde Neyleyim (341 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 642 göst.
17 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 34. (379 puan) tarafından soruldu

403,890 soru

12,099,811 cevap

36,409 kullanıcı

...