0 oy
301 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar yatak odamı kaldırdım yatak yönü nasıl olmalı ya kıbleye baş tarafımız gelmemeliymis heralde ayak uzatılır mı bana bilgi verin . Bilmemek değil öğrenmemek ayıp bence o yüzden sorup öğreniyim dedim bende 

9 Cevaplar

+1 oy
(711 puan) tarafından
Aynen kıbleye ayak gelmeyecek. Sağına yatıp uyuduğunda yüzün kıbleye bakacak şekilde olması en doğrusu. Malûm kabirde de ölüler öyle yerleştirilir. Uykunun küçük ölüm olduğunu herkes bilir. 
-Reklam-
0 oy
(1,070 puan) tarafından
Kıbleye ayak uzatilmaz diye biliyorum ben ama başınız gelebilir bizim öyle çünkü tabi yanlış yönlendirmek istemem de 
tarafından
Başımızın gelmesi de doğru değilmiş sanrm bilmiyorum ki ya aynı yatak şeklinden sıkıldım odada farklilik olsn istiyorum kuzum
0 oy
tarafından
Yan da gelebilir ama ayak uzatmak yanlış diye biliyorum 
0 oy
tarafından
Kıbleye başınız gelse daha iyi olur ayak gelmesi hiç hoş olmaz benim yatak odam ne kıbleye ayak uzata biliyorum ne başım o yana tam düz duruyor 
0 oy
(15,683 puan) tarafından
Tam tersi ayak uzatilmaz. Baş yönü gelse sorun olmaz. 
0 oy
(1,795 puan) tarafından
Kıbleye edeben ayaklar uzatılmaz baş kısmı gelebilir yada sağ sol şeklinde yönü ayarlayabilirsiniz 
0 oy
(1,754 puan) tarafından
Kıbleye baş konur aksine ayak uzatılmaz canım ❤️
0 oy
(1,628 puan) tarafından
Valla bizim ayaklar kibleye geliyo ama bu yanls biliyorm baska turlu de olmadi odaya 
0 oy
(9,620 puan) tarafından
Baş gelebilir ama ayaklarınızın kıbleye gelmemesi lazım 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 619 göst.
10 Eylül 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 107 göst.
31 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Yawhehw (166 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 135 göst.
29 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Mheser22 (298 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 358 göst.
27 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Emineninanesii (4,996 puan) tarafından soruldu

409,534 soru

12,309,870 cevap

38,667 kullanıcı

Kategoriler

...