0 oy
922 göst.
Diğer kategorisinde (2,627 puan) tarafından
Her evliliğin dinamigi farklıdır. Bu yuzden fikirlerinizi merak ediyorum. Kendi deneyimlerinizden örnek verebilirsiniz. Sizin evliliginizin sırrı ne? Biz küs uyumamaya özen gösteriyoruz mesela

41 Cevaplar

0 oy
(18,117 puan) tarafından
7 yıla girdik evlilikte erkek anneci babaci olmayınca iyi yürüyor yani erkeğin önceliği hep ailesi olmali sonra anne baba kardeş bence böyle olunca yine geçirilip gidiyor
(2,627 puan) tarafından
Evet katiliyorum anasından kopmuş bagimsiz erkek aile kurabiliyor
-Reklam-
0 oy
(588 puan) tarafından
Saygı...                 
(2,627 puan) tarafından
Saygili olmak yeter  mi bir evliligi sürdürmek için bilemem ama illa gerek illaki saygı;)
0 oy
(7,155 puan) tarafından
Sen, biz dikkat ediyoruz diyince bende Bi döndüm baktım şöyle aslına dikkat ediyoruz diyebileceğim hiçbirşey yok. Sadece dikkat ediyorum. Bende eşim gibi olsam bu evlilik ayakta durmaz zaten bütün yük benim sırtımda :(
(2,627 puan) tarafından
Cogu seyi kadin yapiyor türkiyede zaten. Zannetmeki sadece sen ,erkek konforuna cok  düşkün oluyor. Inşallah kiymet bilirler
0 oy
(169 puan) tarafından
23 yıldır ikimizde saygıda kusur etmedik dertlerimize ortak olduk birbirimize her konuda guvendik
(712 puan) tarafından
Kocaman maşallah 4 yılda saygı sevgi bitti derece de :(
(2,627 puan) tarafından
23 yil ha masallah. Darısı bizim başımıza
(169 puan) tarafından
Sağol darısı size inşallah elinden geldiğince saygı sevgiyi koru
(169 puan) tarafından
Amin inşallah canim
0 oy
(9,108 puan) tarafından
Bir kişi illa susacak. Haksız olduğunu anladığında gurur filan yapmayıp özür dilemeyi bilmek lazım.
(2,627 puan) tarafından
Haksizsa telafi yolu aramali zaten diğeri narsist gibi olur geçinilmez
0 oy
tarafından
Allah korkusuna sahip olmak 

Merhametli olmak 

Emanetin kıymetini bilmek. 

Tarafların birinde bunlar eksikse evlilik anca cehennem olur diğer taraf için.... bu da vebaldir kul hakkıdır 
(2,627 puan) tarafından
Ne güzel söyledin emanetin kiymetini bilmek, Allah mutluluğunuzu daim etsin
tarafından
Ortada mutluluk olsa daim ederdi belki ama mutluluk yok ki
0 oy
(5,456 puan) tarafından
Güven, saygı, cinsellik 
(2,627 puan) tarafından
Net, gercekten bir evlilikte olmazsa olmazlar
(5,456 puan) tarafından
Bunlar olduktan sonra inan sevgi otomatik geliyor
0 oy
(1,263 puan) tarafından
Vallahi mutlusan eğer millete yansıtmayacksn direk kem göz 

Ama bizde saygı sonra sevgi .küssek dahi illaki birimiz gelip sarılır o sevgiyi hep hissederiz birde asla esiminde benimde gözümüzün bence yuksekte olmayışı kedno yagimizda kavruluyorruz kimsenin etli sutlusune karismayiz 
(2,627 puan) tarafından
Azıcık asim kaygısız başım her zaman haklıdır
0 oy
(230 puan) tarafından

Bizim mutlu evliliğimizin tek sırrı birbirimizi görmemek hiçbir şekilde iletişim kurmamak :D

(2,627 puan) tarafından
Ne nasil abovvvv
0 oy
(8,586 puan) tarafından
Güzel seyleri kimseye anlatmayarak. 

Hasetin uykusu hafiftir 

Ben nazar online ☹️
(2,627 puan) tarafından
Yaşadığımız sürece inişli çıkışlı süreçlerden geçiyoruz. Ne demiş büyüklerimiz buda geçer yahu :)
0 oy
(1,917 puan) tarafından
Güzel giden şeylerin sırrı kimseye bir şey söylememektir.
(2,627 puan) tarafından
Kesinlikle, ozellikle kavga duyulursa sen unutsanda el unutmuyor. Mahremiyet onemli
0 oy
(712 puan) tarafından
Şuan kavgalı olan ben hiç yorum yapmasam iyidir o kadar sinirliyim ki hakim olamıyorum ama o suçlu hiç bir zaman da haksızım demez buna çare var mı tecrübeli bayanlar :)(
(2,627 puan) tarafından
Insan her zaman ayni olmuyor, bir anda gemileri yakıyoruz sonra tekrar umit ışığı görüyoruz oyle devam ediyor. Biz kadınlar biraz tez canliyiz. Erkekler gıbı rahat olmak lazım
0 oy
(305 puan) tarafından
Erkek anlayisliysa zaten evlilikte mutluluk olur o erkeğe bağlı bence her erkek bir değil çok şükür eşim öyle anlayışlı sorunum sıkıntım yok bu benlik biseyde değil kocam huysuz anlayışsız biri olsaydı ne yapsaydım da boş yani 
(2,627 puan) tarafından
Bazı kadinlarda erkeklerin imtihani oluyor, iki tarafli düşünmek lazım, herseyin hayirlisi. Allah mutluluğunuzu daim etsin
(305 puan) tarafından
Tabiki oyleleride var
0 oy
tarafından
sirri arkadas olmak da, birbirimizin ayri insanlar oldugunu kabul etmekte, evlilige sadik ve bir olmak ama bir o kdr da ayri ve ozgur alan birakmakta..
(2,627 puan) tarafından
Çok güzel yorumlamışsınız
tarafından
tesekkur ederim cnm :)
0 oy
(3,863 puan) tarafından
Karşındaki oldugin gibi kabul etmek değiştirmeye çalışmamak .kavgada saygı bozmamak .

Aynn ayrı yatmamak küs kalmamak
(2,627 puan) tarafından
Katiliyorum ve yapmaya çalışıyoruz bazen cuvallasakta, e oda normal arada :)
0 oy
(1,071 puan) tarafından
Ben en başta ne.olursa olsun saygının ilk planda olmasını düşünenlerdenim. Saygı varsa tabi ki iki taraflı herşey bir şekilde rayına oturuyor 2 3.yil içinde.. 
(2,627 puan) tarafından
Bende saygi derim ilk sıra. Diger türlü sevenin sevgisi samimi gelmiyor bana
0 oy
(857 puan) tarafından
Birbirimize çok aşığız ama aşktan önce güvene ve saygıya çok ama çok önem veriyoruz tartışacağımız konular bile olsa hiçbir şekilde saygıdan ödün vermiyoruz bu şekilde hem birbirimizi kırmamış oluruz hemde aramızdaki O büyü bu şekilde  bozulmuyor. Bence bir evlilikte saygı yitirildi mi sevgi de gidiyor.
(2,627 puan) tarafından
Iliskilerde yurutmeye esas olan saygidir, degerdir. Saglikli iliskilerde çiftler dikkat ediyor. Dogru evlilikte sağlıklı nesil yetişiyor. Maşallah size
(857 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim, Rabbim herkese mutlu bı evlilik ve yuva nasip etsin.:) kesinlikle öyle çocuklar için daha da hassas oluyoruz.
0 oy
(1,023 puan) tarafından
Her dediğin şeye kocanın evet demesi çok güzel hiç sorun cikmaz ahahahaha 
(2,627 puan) tarafından
Yok ya bir süre sonra duvardan ses yansimami almış gibi olurum, bizi memnun etmek zor sanirim :)))
0 oy
(20,074 puan) tarafından
Biri kızgın olduğunda öteki fazla seslenmiycek. İkimiz de carlarsak olmuyo. 
0 oy
(4,987 puan) tarafından
Saygı ve sabır altın anahtar bu 

17 yıldır evliyiz asla ağzımızdan apral kelimesi dahi çıkmamıştır çok şükür 

Esim sabırsız ve çok çabuk parlayan ve cabuk ta sönen çok merhametli bir insan hep o temiz kalbine inandığım için alttan aldım ben kazandım şimdi daha sakin 
(2,627 puan) tarafından
Masallah, cok sevindim ve gıpta ettim size ne kadar saygilisiniz
(4,987 puan) tarafından
Rabbim herkesin evine huzur birlik dirlik versin inşallah canım

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 605 göst.
3 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 429 göst.
31 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Elif.m.05 (1,541 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 366 göst.
15 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Serpil ahmet (563 puan) tarafından soruldu
+1 oy
23 cevap 725 göst.
7 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,960 soru

12,367,122 cevap

42,115 kullanıcı

Kategoriler

...