+1 oy
287 göst.
Diğer kategorisinde (1,571 puan) tarafından

hayatımda belkı 3 defa canım türk kahvesi çekmiştir normalde hiç beceremem ama bu sefer oldu ay :D köpük şaka mı valla ınsan mutlu olmak ıstesın yeter kı kahve köpügü bıle sebep :Dsizler ne yapıyorsunuz tatlımlar :)

image

7 Cevaplar

0 oy
(12,784 puan) tarafından
Çay içtik bizde birazdan uyku evresine geçecez :) 

Afiyet olsun ama canım kahve istedi bak şimdi :) 
(1,571 puan) tarafından
Gel birde seninle ıcelım kız :) gaza geldim bırdaha köpuklu olur mu diye denerım sımdı :D afıyet olsun canım sanada
(12,784 puan) tarafından
Hahahahaha kız nasıl erinmiyorsun bu saatte :)
(1,571 puan) tarafından
Gece benım ıcın yenı basladı da ondan :D usenmem kı geceyi sevıyorum ben ya banyo yıkadım buzdolabı sıldım bulasık yıkadım tezgah ozonladım :D sımdıde balkonda kahve keyfi yapıyorum bırkac saat daha uyumam
(12,784 puan) tarafından
Hay maşallah maşallah bende gece iş yapmayı çok severdim bir ara ama şimdi 11 oldumu esnemeye başlıyorum gerçi uyumam 2 yi buluyor ama hiç iş yapacak modum olmuyor :)
(1,571 puan) tarafından
Dönem dönem ınsan degısıyor bence ya bende bazen bır salarım 1 hafta bırsey yapmam sonra bir kalkarım elimin degmeıgı yer kalmaz degısık ruh halime baglı ama gece insanıyım o net
-Reklam-
0 oy
tarafından

Telefonu smdi kaoattin çenemi dinlendiriyorum:D

(1,571 puan) tarafından
:D ahahaha kıme gıdecek o msj
tarafından
Akraba kız sjjsn
(1,571 puan) tarafından
ee konustugun da akraba :D beynım error verdk
tarafından
Sen bilmiyonmu ben hayatımın kazigini akrabadan yedim :)
(1,571 puan) tarafından
o kısmı kacırmıs  olabilirim :D
0 oy
tarafından
Afiyet olsun oylumm ismini her okudugumda aklima aldatmak dizisindeki oylum canlaniyo
(1,571 puan) tarafından
Zaten nick o gerçek adım degıl :D çok itici ama guzeldı bır kızdı aslında sevımlıydı de neyse kararsız kaldım :D sagol bu arada tatlım
tarafından
Bence cok tatli da iste tehditkere boyun egdi:))
(1,571 puan) tarafından
başına baktım kıçına bakmadım :D final mı oldu sezon mu anlat az merak ettım bak :D julıde naptı tarıga :D
tarafından
Sezon finali oldu asla kacirmam:)) bosanamadi daha onlar :))
(1,571 puan) tarafından
ay iyi kı bırakmısım :D daha nasıl bosanamadılar ya saka gibi
0 oy
(6,713 puan) tarafından
Sen o kahveyi iç zabahaaaa kadar uyuyaman muqooo. 

Kız şu saate kahve mi içilir 

Afiyet olsun bari ne diyim sjsjsj 
(1,571 puan) tarafından
Bana etkı etmıyor tatlım ya 5 fincanda ıcsem uyurum :D zaten erken yatan bir tip degılım ama yok ya sabahladığım zamanlarda da asla uykumu açmazdı kahve
0 oy
tarafından

Kola tercihimdir :D

(1,571 puan) tarafından
Sana haber edicem bundan sonra bekle telefonun basında :D cıdden ne kadar sacma bır dusunce komık ya sadece dusunsene lıse cıkısı kavga var gel der gıbı  koş benı lınc ediyorlar mı dıyecegız nedr yanı su sitede ne olabılır :D
tarafından
Evet bundan sonra lise formasını giyip bekleyecegim hazır ol vaziyetinde :)))) maalesef iq seviyesi yerlerde olanlar yapıyor onu
(1,571 puan) tarafından
Allah akıl fıkır versın ne dıyelım :×
tarafından
Olmayan bisey verilmez ama :))))
(1,571 puan) tarafından
Onlarda yok ama Allah buyuk belkı verır :D
0 oy
tarafından
Bi yorum daha atayim 500 olcam:))
(1,571 puan) tarafından
Allah cezanı vermesin emi :D bende yorum gelınce popüler oldum dıye seviniyordum tam :D
tarafından
Dur hele 500 olayim:)))
(1,571 puan) tarafından
oldun al noldu :D
tarafından
Madalya takcaklar:)))
(1,571 puan) tarafından
:D törene benı de cagır
0 oy
(7,456 puan) tarafından
Şimdi kahve içtik bizde eşimle afiyet olsun :)
(1,571 puan) tarafından
Ayyy esım sehır dısında ya bak ozendım suan kahve köpügü gibi söndü mutluluğum :D afiyet olsun tatlım size de
(7,456 puan) tarafından
Ay deme öyle ya gelir allah kavuştursun :( bilsem demezdim valla :( teşekkür ederim canım sanada afiyet olsun keyif kahvelerin olsun
(1,571 puan) tarafından
Sagol canım saka yapıyorum ıkı gunluk falan bazen gıtmesı gerekıyor uzun ayrılıklar degıl cok sukur :)

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 425 göst.
4 Eylül 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde kubraugur (2,529 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 275 göst.
31 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Deniz. 01 (2,247 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 208 göst.
1 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Tugce1100 (187 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 649 göst.

410,334 soru

12,340,126 cevap

39,576 kullanıcı

Kategoriler