0 oy
105 göst.
Diğer kategorisinde (260 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar kızım aşırı memeye bağlandığı ve gece gündüz emmek için sürekli uyandığı hiç bişey yemek istemediğinden memeden kesme kararı aldım.Ama aşırı düşkün olduğu için korkmuştum kademeli olarak azaltarak biraktiramadim çünkü kendini yerden yere atiyodu bende araştırarak sabır taşıni buldum.bugun 3. Gün ve beklediğimden çok çabuk alıştı bı sabah kalktik ve mememe biraz islattigim sabır taşından sürdüm sonra geldi baktı bebeğim emmek istedi sonra vazgeçti sonra gün içinde sürekli gelip bakti geri vazgeçti bugün 3. Gün nerdeyse hiç istemedi bile bu konuda merak ettiginiz sormak istediğiniz bı şeyler varsa yardımcı olmak isterim çünkü benm cevremde hiç bu yöntemle bırakan yoktu birazcık zorlandım 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sabır taşını ıslatıp suyunu sürün fayda eden kısım orası direk taşı sürünce bırakmayabilir yazmıştı birisi sende ise yaramis benimkide 14 aylık hamileyim iki ay sonra kesmeyi düşünüyorum yemesi güzel ama kardeşi doğmadan alışsın istiyorum gece iki defa falan kalkıyor gündüz de uyurken istiyor acaba bir anda bende böyle mi kessem aramizdaki bağ zedelenir diye korkuyorum
(260 puan) tarafından
Bizim aramizdaki bağ zedelenmedi hatta daha da düzeldi diyebilirim çünkü diğer türlü sürekli yorgun uykusuz gergin biri olup çıkmıştım oturduğum an meme diye ağlayıp kendini yerden yere atiyodu bana iyi geldi memeyi bıraktırmak
tarafından
Çok sevindim senin adına benim tek sorunum kardeşi doğmadan bıraksın doktor zaten bir iki ay sonra protein oranı azaldığı için sütun kalitesi düşer çok bir faydası olmaz emmesinin dediği için gönlüm rahat biraktiririm
(260 puan) tarafından
İnşallah sende kolayca bıraktırsin zorlanmadan
tarafından
İnşallah ya :)
-Reklam-
0 oy
(6,947 puan) tarafından
Kaç aylık. Bizde tam bu konuyu konuşuyoduk eşimle. 23 aylık ve beş dk da bir memeyi açıyor bıktırdı. Eşim biraz daha bekle diyor ama koca kız oldu hala durmadan memeye yapışıylr ,:(
(260 puan) tarafından
18 aylık kimine göre erken ama bana göre tam zamanıydı

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 185 göst.
16 Haziran 2021 Diğer kategorisinde ❤Hanifela ❤ (4,721 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 217 göst.
4 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde MehSinOz (206 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 269 göst.
6 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gözde62 (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 212 göst.
12 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Selimbebek (942 puan) tarafından soruldu

412,586 soru

12,421,796 cevap

45,269 kullanıcı

Kategoriler

...