Eşim gece vardiyasına gidiyor bu hafta ay sonu olfugu için izin vermediler babalık iznini kullandı bir hafta bugün işe gitti bebeğimle ben evde tek kaldık annemlerde bugün gitmek zorunda kaldılar şehir dışına yaşıyorlar bir buçuk aydır yanimdaydilar ama babamın da izni bitti kalamadilar yarın ise baslqyacak oda daha iki haftalık olduk tek kalmamali lohusa kadın derler ve anlatılan hikayleri maalesef ki biliyorum yorumlarda da lütfen anlatmayın çünkü aşırı korkuyorum normal zamanda da tek kalmaktan gece korkan biriyim ama işte o zman öyle böyle idare ediyordum şimdi lohusa olduğum için şu anlatilan olaylardan korkuyorum lütfen lütfen o kötü şeylerden bahsetmeyin bebeğimle oturma odasına geldik beşiğini getirdim TV ve ışıklar açık yaticaz sanırım bu şeyler hurafe felan mi içimi rahatlacak şeyler yazarsınız umarım şimdiden teşekkürler
Meraba canim öncelikle tebrik ederim Allah analı babalı büyütmeyi nasib etsin ya bacım yok öyle şeyler hepsi yalan hurafe qürbet eldeyim 23 yaşındayım ve ilk bebeyim hamiləlik surecindede lohusalık surecindede ve halanda yalnızım iiste şimdide oğlumu yatırıyorum o uyudu ben yalnızım kocam işe sabah gider gece gelir hiç öyle şeyler düşünme hiç korkmadım ben neyden korkacan sakin ol bebeyinle ilgilen yat uyu içini ferah tut canım hepsi uyduruk seyler
Anlata anlata bitiremediler zaten bu hikayeleri çocuğunu gece yıkama diyorlar 40 çıkmadan , her gece yıkayıp uyutuyorum kızımı )) böyle şeyler ile uğraşacağına başka uğraşlar bul aklına nenelerimizden kalma hikayeler gelmesin hayatım çünkü hiç bir vasfı yok korktuğun şeylerin hayatımızda. Gebelikte filmlerini izledim doğurdum hâlâ daha kocamla izleriz 36 günlük olduk bile . Aha eşim uyudu ben 4 e kadar otururum muhtemelen
1,487,085 soru
24,310,444 cevap
344,710 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın