Hayırlı uğurlu olsun . Kiz neden böyle düşünüyorsun. Bakıp büyütecek doyurup giydirecek sensin.
10.cocuguma hamile kalsam da söylerim kimse umurumda olmaz .
Doğur kiz çatır çatır sefan olsun
Hamile olmayan sayılı jnsan kaldık bu platformda yani hamileler yada yeni doğurmuşlar) bu arada hayırlı olsun
Yaa hayirli olsun darısı başıma..benim bi kızım var 2 yaşında.. annemler sakın 2.yi hemen düşünme diyip duruyorlar ama adet günüm 4 gün gecikti inşallah ben de hamileyimdir kaç gün geçince test yaptin..ben bekliyorum hayal kırıklığı olmasın diye..bi de sadece ovulasyon günümde birlikte olduk tek ilişkiye olur mu bakalim :)
Benm kizim da 26 aylık acaba bende ikinci getirim mi
Oğulların kac yaşında benimde iki oğlum var biri 4.5 yaşında biride 2.5 bende üçüncü olsa mi diyordum yaşım 30 ama vazgeçiyorum
Sağ salim gelsin inşAllah bende aynen annemden korkuyodum ama benim annem neden seninki gibi karışlamadım bilmiyorum evet ilki cok zordu bebeyimle cok zor anlarımız oldu ama annem duyunca kiyametler kopmuştu ben anneme soylemedim teyzeme soylemişti. O soyledi sonrada onun tepkisi anlattı teyzem cok iyidir anneme oek fazla soz konusmam cok aşırı tepki verir ama teyzem sakindir aksine sevindi Allah verdi diyo ard arda daha kolay olcak benim cocuklarin arasında iki yas fark var catluyprdum sinirden ard arda doğur kizim dedi ama 2ciden sonra doğurmayacam inşAllah kızım olur yaaa Allah evlatrmızı bizlere bagislasin )
1,493,317 soru
24,399,538 cevap
350,006 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın