0 oy
195 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (105 puan) tarafından
Kızlar öncelikle bı abim bı ablam yok en büyük benim benden 4 yaş küçük kardeşim var ve yigenim yok haliyle bebek nasıl tutulur nasıl baklilir aşırı acemiydim çevremde de hiç öyle olmadı ve yasim 22 ilk zmnlar çok korkarak tutuyodum bebegimi bı yeri acicak nasıl tutucam nasıl üstünü giydirvem diye yavaş yavaş yapıyordum artık alıştım ama banyo yaptırmaya bı alışamadım annemle aynı apartmanda oturduğum için kendimi aşırı şanslı hissediyorum anneme gel kızımı yikiyalim diyorum sagoslun annem geliyor ama artık kendim cesaretlenip yıkamak istiyorum bebisimi korkuyorum bı yeri acır kayar elimden diye hâlbuki kızım 3 buçuk aylık olucak artık bu cesartsizligimi nasıl atabilirim herşeye bı panik halindeyim ya yapamazsam ya tutamazdam inanirmisinix yeni doğduğunda kıyafetlerini 15 dkk da giydiriyordum Allah'tan kızımı hasta etmedim annemgil haydi hızlı davran üşür dedikce :D sizler nasıl banyo yaptiriyodunuz tek başıma yikiyabilir miyim eşimle bı kere yıkamaya kalktık korka kora yıkadım bisy olucak diye 2 aylıktı o zmn yavaş yavaş hareket ediyorum bu sefer de usucek hasta olacak diye tedirgin oluyorum hızlı hsrekete diyorum bu seferde alışık olamyinca bı yerine çarparsa kayarsa diye korkuyorum böyle bende ama rabbim bana onu iyiki göndermiş bu dünyadaki cennetimm

3 Cevaplar

0 oy
(2,958 puan) tarafından

Fazla evham yapıyorsunuz taze anne :angel: bende en büyüğüm ve annem kayinvalidem hiç kimse yanimda degildi. Hamilelikte full video izleyerek bebek bakimini öğrendim. Ilk banyosunu her şeyini eşimle yaptik. Yaptıkça insanin kendine güveni geliyor. Bebekler ne kadar korusakta bizler gibi arada hasta oluyor, korkmayın öyle öyle büyüyecekler. 

(105 puan) tarafından
Teşekkür ederim cevapladiginiz için öncelikle sanırım benim yapımda var herşeye bı evham halii bide taze annelikk☺️ öyle olunca insllah zmnla alısirim korkmadan güvenle yaptırırım
(2,958 puan) tarafından
Olabilir canim, benim annemde sen gibi cok kiymet verir uzerimize düşerdi ama cok yıpranıyor böyle olunca. Dediğim gibi yapa yapa alişicaksin. Merak etme en güzelinide sen yaparsın, çünkü o en çok  sana bağlı ,sana muhtaç
(105 puan) tarafından
Yaa inşallah çok sağolun bu yazılarınız için güzel motive ettiniz beni ♥️
(2,958 puan) tarafından
Sende sagol canim, saglikla büyüt ❤
(105 puan) tarafından
Amin canım cümlemizin inşallah ♥️
-Reklam-
0 oy
(1,013 puan) tarafından
Yikarsiniz kimse annesinin karnında ogrenmiyor sonuçta.Youtube dan video izleyin isterseniz sonra da cesur olun o sizin bebeğiniz.Kulagina burnuna su kaçmasın yeter başka bı mesakkati yok
0 oy
(5,400 puan) tarafından
1 haftalıktan beri yalnız yıkayan iki buçuk yaşında oğlum a da yalnız bakan ben siteden ayrıldı =))))

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 390 göst.
18 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Eslemmm (2,537 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,070 göst.
9 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
43 cevap 1,511 göst.
29 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Umut Bitti. (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 812 göst.
16 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Herzamanhaklibiri (2,874 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,443,105 soru

23,715,536 cevap

312,533 kullanıcı

...