0 oy
327 göst.
Diğer kategorisinde (125 puan) tarafından
Bir şans vercem dedim oturp tüm sorunlarımızı haledelim diye ama inanın her oturp konuşmaya çalışınca ağzıma sıçıyor ailemi sürekli kötlüuor ailem bana yakın otyor die hep iftra atıyor yediği içtğini hep yerde bırakıyor topla dio bütün gün köpek gibi dip köşe temizlik yaptın e naptın ki bütgün evde uydun dedi  oğluma dövmeyi kırmayı öğretiyor sürekli şideti gösteriyor yapma etme sanane diyor dün dedim 2 tabaktır al kat makinya senin işin yap yada annein evine git diyor bende aldım kırdım dedim adam olsan sen gidersin dio çok yazık siz. İçin çalışıyorum falan yapio artk ne sesni duymaya ne bana dokunmasına bile tahmül edemiyorum gidcek kendi ayaklarımın üzerinde kimsye muhtaç olmadan dura bilsem bir saniye durmazdım daha ne kadr bi insan acı kibir zorluk kötü söze maruz kalabilir ki ne kadar canı daha yana bilir 

4 Cevaplar

0 oy
(257 puan) tarafından
Kendi ayaklarının üstünde durmanın yollarını ara bir an önce canım o zaman. Böyle ömür geçmez
-Reklam-
0 oy
(730 puan) tarafından
Canim her yer is kayniyo cocuguna bakcak birini bulursan hemen calismaya basla gerekiyosa cift is yap genede cocugunu boykebir ortamda buyutme
0 oy
(4,988 puan) tarafından
Ayaklarının üstünde durma şansın varsa 1 dk bile durma 

Böyle adamlar vicdan merhamet yoksunu adamlar hayır gelmez böylelerinden 
0 oy
(32 puan) tarafından
Sosyal hizmetlere başvuru yapabilirsin cnim kadın sığınmaya kalabilirsin orda cocuklar icin okul vs ayarlanır sen de çalışırsın kendini toparlayinca alırsın çocuklarını yaşarsın rabi bunları yaparken koruma kararı ve boşanma davasında açarsın kendini çocuklarını öyle şerefsizin yanında ne kadar hayatını sürdüre bilirsin ki geç olmadan aklını başına topla derim canım 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 1,212 göst.
9 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde iklimaa (129 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 519 göst.
9 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Yusraaa (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 140 göst.
24 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde anneoluncaaanladim (67 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 571 göst.
19 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Sebebine (444 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,438,293 soru

23,647,986 cevap

308,286 kullanıcı

...