0 oy
126 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde tarafından
Kızlar her çorbayı yaparım tutar ama yoğurtlu çorbalarımı yapamıyorum ya kesiliyor yada çok katı oluyor tam tutan bir tarif verir.misiniz rica etsem ? 

3 Cevaplar

0 oy
(190 puan) tarafından
tarif degilde yeni ogrendigiim puf noktayi paylasayim bende cunku ne. Zaman yoğurtlu corba yaapsamm hep.kesiilirdi soon ogrendigim puf noktadann sonra kesilmiyor 2 infe nokta 1. Si kaynayana kadar basinda dur ve surekli ayni yone karistur dairesek ikinci ve en onemlissi tuzu kaynayincaya katar atma altini. Kapatmaya yakin tuzunu at bi tasim kaynat kapat kesilmiyor i zamaan cook da guzel oluyor
(1,050 puan) tarafından
Ben en son atıyorum tuzunu ve altını kapatıyorum pişerken 1 kasik yag koyuyorum ve yumurta da işime yarıyor ve altini kapatmadan önce kıvamını açık bırakıyorum o koyulasiyir
-Reklam-
0 oy
(4,291 puan) tarafından
3-4 damla limon sık çorbanın surekli kaynayana kadar karsitir kesilmez. 

Mesela yogurt corbasi istersen icinde sehriye at ,Bir dolu kase yoğurt 1 yumurta ,1 corba kasigi tepeleme  un 3-4 damla limon iyice çırp ozlensin sonra aynı kase ile 5 ile kase su koy iyice karsitir ayran gibi pürüzsüz olsun ocağın altını yak orta ateşte kaynayarak surekli karıştır. Kaynayinca altını kıs sehriyeni at max 10 dk öyle pişsin altını kapat.baharat seviyorsan tavada tereyağ zeytinyağ karışımı yap erit yakma yagi,altını kapat pul biber nane ne istiyorsan at sonra çorbanın içine dök.afiyet olsun.
0 oy
(2,298 puan) tarafından
Sehriyeleri kızart biraz salca koy karıştır. Su koy  o su bitince yoğurtla yumurta aynı  kapta  karıştır ekle kaynayana kadar karıştır. En son tuz ekle kapat .

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 358 göst.
9 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Sevecen anne (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 315 göst.
19 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Dilek6616 (5,135 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 180 göst.
23 Eylül 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 381 göst.
12 Temmuz 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Lale030507 (271 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,457 soru

23,665,659 cevap

309,236 kullanıcı

...