0 oy
180 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kanın pıhtılaşmasını sağlayan faktörler eksik olduğu için görevini yerine getiremiyor ve kanama oluyor vücutta, durması zor oluyor. 

Bu hastalık genetik doğuştan gelen bir hastalık imiş ama bana tanısı daha yeni konuldu. 2. Gebeliğime kadar hastalık kendini belli etmedi. 2. gebelik ve doğum sırasında yoğun kanamalar yaşadım. Bu dönemden sonra vücudumda farklılıklar gözlemledim. Tanı konulalı daha bir kaç ay olmuşken üstüne hamile olduğumu öğrendim. 9 haftalık gebeyim. Von willebrand ile gebelik zor ve tehlikeli diyorlar. Bu hastalığı bilen/yaşayan/duyan var mı? Sağlıkçı olup bilgi verebilecek olan?

3 Cevaplar

0 oy
(7,793 puan) tarafından
Geçmiş olsun cnm benim tedavisi yokmu acaba 
tarafından
Maalesef kesin bir tedavisi yokmuş. Normal dönemde yine bir şekilde alışmıştım ama gebelikte gözümü korkuttular iyice.
(7,793 puan) tarafından
Doktoruna mutlaka şöyle cnm bu hastalığını çok geçmiş olsun
tarafından
Biliyorlar canım doktor doktor geziyorum. :) sağolasjn
-Reklam-
0 oy
tarafından
Post yukarı çıksın 
tarafından
Teşekkürler
0 oy
(6,871 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım. Ablamında beyaz kan düşüklüğü var oda kanı sıvılaştırıyor ve yoğun kanama oluyor hatta doktor Allah korusun ufak kaza bile olmaması lazım yoksa kanama durmaz demiş

Benzer şeyler galiba ama aynımı bilemiyorum
tarafından
Benziyor hastalığına teşhis konulmuşsa adını söylemişlerdir mutlaka. Benim de aynı şekilde kanama olmaması gerekiyor. Diş çekimi bile yapılsa doktora hastalığına söyleyip ona göre önlem alınması gerekiyor. Kaldı ki doğum nasıl olacak onu bilmiyorum.. Allahualim ..
(6,871 puan) tarafından
Onlar senin durumunu öğrenerek doğumu yapar korkma takma kafana stres yapma canm. Allah şifa versin inşallah

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 87 göst.
14 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 309 göst.
0 oy
3 cevap 286 göst.
0 oy
2 cevap 146 göst.

411,368 soru

12,382,936 cevap