38 haftalık hamileyim Kızlar bugun nts ye girdik sancım vardi ama hissetmiyorum snra çatı muayenesi yapıldı kendini kasmamaya calistgm halde canım cok yandı ama acilmam yoktu neyse o çatı muayenesi sonrasında normal doğumdan korkar oldum azcik cesaret verin kızlar bana moral cesaret verin Allah icin
Sancın başlayınca korku felan kalmıyor sağlıkla kavuş canım rabbim bağladığı düğümü çözer
O an gelince gözün hiç bir şey görmüyor canım emin ol. Bende hamilelik boyunca herkesi daraltmistim nasıl dogurucam nasıl edicem nasıl cikicak diye hatta doğum anında ikinirken bile çıkmıyor diye bağırıyordum, ve ebe bana giripte orda olan tüm bebisler çıkıyor Allah'ın izniyle bak ben saçlarını bile görüyorum ha gayret demişti ztn doğunca öyle bı rahatliyorsun ki anlatamam sana o rahatlığı. 15 gün önce yaptım doğumunu ve sezeryan diye ağlıyordum ben ama iyiki ve iyiki çok şükür normal olmuş doğumum sadece ıkınma taktiklerini öğren canım sana ve bebeğine çok faydası olur ztn güzel ikinirsan tek ikinmada bile çıkar bebişin. Korkulacak hiç bir şey yok kendini rahatlat ve kendini bebisine odakla. Ve dogurana kadar şu ayeti cek "Sümmes sebile yessera " doğumu kolaylaştırmak için ayet cnm
1,491,511 soru
24,372,169 cevap
348,099 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın