0 oy
352 göst.
Diğer kategorisinde (310 puan) tarafından
tarafından kapalı
Cuma günü doğum yaptım dün hastaneden çıkıp eve geldim Kaynanamla altlı üstlü oturuyoruz 20 aylık oğluma annem baktı kaynanam bakamam dedi o yüzden anneme bıraktım hastaneye de yanıma kaynanam geldi o kaldı dün hastaneden geldik evde acmisin diyor yemek yemedigimi bildiği halde bende gidip yoğurt getirdim yedim eşim de açsan yemek soylim diyor bende hemşire şuanlik çorba iç dedi dimi dedim ne yemeği dedim dün kaynanam yemek yaptı oturup yediler kaynanam kayınbabam eşim beraber sonra çay felan içtiler ben zaten kimsenin umrunda değilim bide kapaliyim ben kayinbabamin evde de ne işi var o ayrı mesele kaynanam eşime o doğum yapmış gibi davranıyor eşim benimle dalga geçer gibi alay eder gibi konuşuyor bugün de annem geldi yanıma kayınbabam da evde benim evim teraslı terasta oturuyor iki odam var sadece annem çarşaflı bir kadın yani ne işi var burda anlamıyorum ya annem yanımda kalacak kadın rahat değil içeriye gitse birden karşısına çıkıyor çok sinirlerim bozuk dikislerim sancılarım bana yetmiyor gibi bunlarda ayrı sinirimi bozuyor 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

3 Cevaplar

0 oy
(1,012 puan) tarafından
Anlayışsız insanlar belli.Esinize söyleyin o uyarsın bari.Annesi var o ilgilenir siz evinizde durun desin.Akillari yetmiyorsa bı akıl veren olmalı.Lohusaya bı çorba kaynatıp getirmeyi akıl edemiyorsa artık ne diyelim buna Allah akıl fikir versin 
(310 puan) tarafından
Eşim onlardan berbat kime ne diyecem valla şeytan diyor ara ağzına geleni söyle
-Reklam-
0 oy
tarafından
Valla cok haklisin, sen soyle yonlendir.

Aglamayana meme yok valla. Soyle sana iki tas corba kaynatsinlar bir zahmet. Esine ya da kaynanna da de annem war ben logusayim babam evde dursa bu donemde olmaz mi de. Ne anlayissiz insanlar ya.
0 oy
(3,305 puan) tarafından
Soyle acik açık somra cok daha buyuk pismanlik oluyor. Herkesin logusa doneminde tramvasi olusuyor

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 1,314 göst.
17 Ekim 2024 Diğer kategorisinde kaavimsi (2,880 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 365 göst.
6 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Yildizsumeyye (1,115 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 381 göst.
26 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Prenseees Annesi (169 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 232 göst.
29 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,934 soru

24,393,598 cevap

349,486 kullanıcı

...