0 oy
235 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Kızlar 5 yaşında kızım var kardeşide 3 buçuk yaşında büyük kızım asla söz dinlemiyor ilallah dedirtiyor bı akıl verin bn napacam çok yıprattı bni coooook 

Hicmi söz dinlemez insan söylüyorum yapmazsa kızıyorum yine aynı dovsende sovsende aynı arsizlasmis resmen 

Halası geldi çocuğu var çocukta bı oyuncak olsa hemen elinden alıyor halasinida asla takmıyor çok canımı sıkıyor bu durum bn nasl duzeltcem bu çocuğu bu kadar olmaz ama artık 

Önceden de vardida su aralar coştu resmen asla sni takmıyor 

3 Cevaplar

0 oy
(997 puan) tarafından

En sevdiğim çocuk tipi:D:angel: kızım bir an önce büyüsün de yaramaz olsun 

tarafından
Kiz tovbe de :D
tarafından
O zamanda ağlama sakın yeter basedemiyorum diye :))))
tarafından
Kız shrina öyle deme o kadar zorki
(1,771 puan) tarafından
Büyüyünce yaramazligi başlayınca bida yaz olur mu
(997 puan) tarafından
Bilmiyorum hocam valla kuzenimin bebelerini falan bakıyordum bekarken annesi çalışıyordu gece gündüz bendeydi bildiğin at hirhizi idi çocuklar , çok hoşuma gidiyordu beraber dağıtıyorduk etrafı :D
tarafından
Tovbeler olsun bacim iyimisin sen git eline yuzune bi su carp :D
tarafından
Sirincim aynı şey değil onlar misafir en fazla bikac gün öyle takilirdiniz hergun gözünün önünde olan bebegin için aynu şeyi soylemeyecegine çok eminim bunun içinde iddiaya girerim:))))) bu arada 1 ay doldu nolduuu aldın mı boyunun ölçüsünü:)))))
(51,021 puan) tarafından
hic sevmedigim huylar benimde tahammül edemiyorum baskasinda sevimlj gelse de kendininki yapinca kiziyosun
(997 puan) tarafından
Hocam daha alamadım çünkü çok aşırı rahatım hâlâ daha :D hatta bu bebeye özenerek 2.yi düşünmeyen ben 2.yi düşünmeye başladım şimdiden :D
(997 puan) tarafından
2 evlat annesi
Buralarda olursan neden olmasın :D

Hamileyken bile hep dua ettim inşallah yaramaz bir çocuğum olur diye :D
tarafından
Uykusuzluk canini okumadi demek :)))) doğum sırasında yeterince kasindin sonunda aldın boyunun ölçüsünü o yetmedi anlaşılan:)))) ama sana Bi kötü haberim var sezeryan olduğun için 2 sene beklemen gerekiyor vücudunun toparlanması için:))))
(997 puan) tarafından
Hiç uyku sorunumuz yok hocam sağıp yediriyorum bide mama desteği olduğu için bide öğlen 12 1 e kadar yatakta yayila yayıla uyuyoruz :D
Bu arada hocam 2.yi Allah olmayanlara versin sürpriz olmazsa düşünmüyoruz eşimde bende
(51,021 puan) tarafından
çocuğu nazar edecek simdi☺️masallah kuzuya
tarafından
Sende benim gibi yan gelip yatanlardansin dilini ısır nazar degmesin sen şuan benim unvanımi elimden aldın ben 1.aydan beri yorgunluk uykusuzluk nedir bilmem en son sen doğurduğunu için şuan tacimi sana devrediyorum al güle güle kullan :))))
(51,021 puan) tarafından
ilk aylardaki cicim aylari diş doneminde değişiyor ☺️hos benimki uyumadi hic uykusundan cok cektim
(997 puan) tarafından
:D çok teşekkür ederim hocam :D aldım kullanıyorum doğduğundan beri. Maşallah diyimde nazar değmesin. Profile koydum hocam kızımı :D
(997 puan) tarafından
İkbal valla her dönemine hazırım :D
(51,021 puan) tarafından
yaa kokoş cok tatli ama ❤️
tarafından
İkbal sus ya nazar degdirme bize çok iyiyiz biz maasallah :)))) şirin kendini dogurmussun hayırlı uğurlu olsun maasallah minik hanima
(997 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım benim ❤️
(51,021 puan) tarafından
yagmur sirin beni gecen gun aradi biliyor musun ☺️☺️☺️
(997 puan) tarafından
Ben mi aradım??? :)) Sweet_97 şirinle karıştırmiyorsunuz beni dimi :D
(51,021 puan) tarafından
yok sen aradin hesabini silecekmissin yagmurlara tasinacakmissin☺️☺️☺️☺️☺️
tarafından
Aaa harbi mi İkbal başka ne konustunuz çabuk anlat :))))
(51,021 puan) tarafından
ikinciye hamileymis.burda.istemiyorum diyo bide ☺️☺️☺️
tarafından
Vay vay vay terbiyesiz yalanci vayy kız kardeşi mi söyledi yoksa hamile olduğunu:))))
(51,021 puan) tarafından
wvet aradim o acti telefonu zaten☺️
(997 puan) tarafından
Anaaaa kız 40ım yeni çıktı herifime dün kavuştum :D :D
tarafından
Abooowww ne olaylar kaçırmışım neyseki seni arayıp anlatmış hepsini :))))
(51,021 puan) tarafından
yağmur sen şirine anlat ne sacmaladigimizi ☺️☺️☺️
tarafından
Bi ara anlatırım:))))
(997 puan) tarafından
Ben bi Fransa'ya gittim geldim :))) :D
tarafından
Biraz merak et sonra geldiğinde anlatırım:))))
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yani altinda mutlaka bir sebep vardir. 

Her cocuk bir miktar yaramazlik yapar ama asiriya kaciyorsa bi durup dusunmek lazim.

Kardes kiskancligi olabilir. Kendini ifade edemiyor yaramazliga vuruyor olabilir. İlgi istiyor dikkat cekmeye calisiyor olabilir. Yeterince enerji atamiyor kendini yaramazliga vurmus olabilir.

Yani bunun cok fazla nedeni olabilir. Cocugunu en iyi sen tanirsin yine. Cocuk bu elbet yaramazlik yapar ama zaptolmayacak gibiyse bi bak degerlendir altinda ne yatiyor olabilir diye.
0 oy
(1,016 puan) tarafından
Tek tavsiyem bagirmayin sakinliginizi koruyun.Bi süre sonra duruluyorlar ama bu kez de ergenlik dönemi geliyor küçükken anneyle yaşadığı bütün çatışmalarin acısı çıkıyor.Cocukken basetmek daha kolay emin olun.

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 180 göst.
5 Ağustos 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 316 göst.
14 Haziran 2020 Diğer kategorisinde ❤ Çimen Gözlüm ❤ (7,096 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 111 göst.
31 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Burcin34 (23 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 80 göst.
12 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Elfu (587 puan) tarafından soruldu

406,027 soru

12,171,378 cevap

36,638 kullanıcı

...