İyi geceler kizlar 3 yaş iki aylık kızım var teyzeleri bu bir konuşuyor aman Allah'ım hiç susmuyor ve sürekli neden niye diyip herşeyi soruyor bazen öyle şeyler soruyor ki cevap dahi bulamıyorum yani bide bana diyor az susta motorun soğusun diyor sen sus sen çok konusoyorsun diyorum benim motorum yokki ben insanım diyor sizinkilerde böyle mi acaba yoksa bir tek benim cimcime mi böyle konuşmayı seviyor
Ayy benimkide öyle bide bağıra bağıra konuşuyor. Bişey söylüyor bide tamam mı anladın mı diye soruyor tamam diyene kadar tekrar ediyor ben tuvaletteyken bile. imdaaattt diye bağırıyorum bazen 4 yaşında oğlum
Az önce kızım kardeşini uyutuyorum diye bana kızdı ve Allah senin cezasını vermesin dedi
Benim kizimda tam 2 yasinda kiminle konuşsa alıp içlerine sokasi geliyo öyle tatlı tatlı konusuyo ki millet ağzı açık dinliyo,gecen eşimle boğa güreşi yapiyoduk mutfaktan kızım koştu geldi hayir baba annem benim dedi bi boynuma sarıldı oglumda öyle hic susmak bilmez oda 3 buçuk yaşına yaklaşıyo dilli düdük derler bizim oralarda aynen öyle hic susmak bilmez bazen diyorum biraz sus motorun soğusun
3 yaşında kızım. Bı dk susmuyorm uykusunda bile mirildanip konusiyor. Seviyorum ama bıcır bıcır konuşmalarını sohbetnediyoruz
1,493,293 soru
24,399,177 cevap
349,977 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın