0 oy
167 göst.
Aile kategorisinde (145 puan) tarafından
Merhaba kızlar bir sorum olacak size, eşimle evlendiğimizden beri huzur yok yeni evliyiz 1 yıldır ve bunun sebebi de annesi, evliliğimize hazırlık boyunca kimseyi dahil etmedik, her şeyi kendimiz aldık ve hallettik ama meğersem annesi bu yüzden bana kin tutmuş herşeyi içine atmış, sevgiliyken iyi davranıyordu ama evlendikten sonra herşeyi kustu anneme kadar dil uzattı bende bu yüzden görüşmüyorum, eşim bana hak verdiği için eşimde görüşmüyor, annesi bir şey olmamış gibi bir kaç kez görüşmek istedi ama kabul etmedik bu olaylar konuşulduktan çözüldükten sonra görüşülürse görüşülür dedi eşim, annesi de olanları konuşma taraftarı değil ve herkesi bize düşman etmiş, babası kardeşleri dahi bizi kötü biliyor herkes tepki koymuş durumda, ailesinde iletişim sıfır, bir yandan içim rahat değil eşim görüşsün istiyorum diğer tarafı düşünüyorum rızalarını alsın, eşim istemiyor, diğer taraftan anneme denenler aklıma geliyor ben sindiremiyorum bir gönül alma yok, ilgisizler ve çok bencil insanlar bu durumun çözümü var mı sizce, fikrinize ihtiyacım var hanımlar

7 Cevaplar

+2 oy
(12,496 puan) tarafından
Oluru yok ise  aynı şeylerin tekrar yaşanacağını düşünüyorsan bence böyle kal ama eşin görüşsün annesidir sonuçta 
(145 puan) tarafından
Oda görüşmüyor, annesi de sürekli göndermeli durumlar atıyor oğluna nisbeten, anneliği kullanıyor ben kötü oluyorum
-Reklam-
+1 oy
(5,088 puan) tarafından
Eşin için yorum yapamam annesi sonuçta ama ben senin yerinde olsam değil konuşup arayı düzeltmek rezil rüsva ederdim onu. Kimsenin haddi değil anneye dil uzatmak. Bırak kötü bilsinler bırak arkanızdan konuşsunlar. Siz kendinizi biliyorsanız insanlar sadece konuşur. Şimdi sen gidip barışırsan haksızdı o yüzden tıpış tıpış geldi diyecekler. Bence hiç kendini ortaya atma ama eşine görüşmemesi konusunda yorum bile yapma. Senin kararın ben sana saygı duyuyorum de geç. 
(145 puan) tarafından
Biliyorum aynen de öyle derler, kaç kez hatalarını belirttim sesini duymak istemedim mesaj yazdım, biz sürdürüyomuşuz ona göre, sonra yazdığımda görüldü attı iletişime geçmiyor bile, onarmayı bilmiyorlar ama çok güzel yıktı
0 oy
(3,908 puan) tarafından
Ee hakketmisse doğru olanı yapıyorsun eşine demişsin sonuçta annendir görüş diye.
(145 puan) tarafından
Hak etti canım çok canımı acıttı lafları
0 oy
(3,329 puan) tarafından
Çözümü görüşmemek. Inan daha beter sekilde kendilerini hakli görerek devam ediyorlar. Biz vicdan yapip anne babası diye adim atiyoruz. Onlar nimeti kendinden sanıyor. 

Zaten orta yolu bulmak isteyen bir sekilde sizinle iletisime geçerdi. Uzak dur adlarini dahi anma
(145 puan) tarafından
Haklısın fakat insan ister istemez vicdan yapıyor
(3,329 puan) tarafından
Sende yeni gelinsin, senin hayallerin sevinçlerin umutlarin nolacak. En guzel gecirecegin günleri boyle böyle mahvediyorlar. Insani duygularinla basbasa bırakıyorlar. Merhamet vicdan denilen sey hak edene uygulanmali. Uygulamazsan malesef kendine eziyet edersin.
Yok ben kaos seviyom diyosan ara barış canim ne diyeyim
(145 puan) tarafından
Aynen öyle canım sağol yorumun için
0 oy
(13,349 puan) tarafından
Evet o bir anne ve bir anne olarak başkasının annesine dil uzatmayı biliyorsa yaşadıklarını da hak ediyordur. Tam tersi olsaydı senin annen eşinin annesi için bir şey demiş olsaydı eşin annenin adını andırmazdı evde 
0 oy
(241 puan) tarafından
Sen mesafeli dur ama esin gorussun
0 oy
tarafından
Asla asla aslaaaaaaaa vicdan yapacak birşey yok bazı insanlar gerçekten hadsiz ve terbiyesiz pis hasetci. Esin arkanda daha ne istiyorsun. Adam yanaşmıyor sa elleşme annesini biliyordur. 

Bizimkilerde annelerini bilir haklı olduğumu da herkes bilir ama eşin gibi destek çıkan bir eşim olmadı malesef. Herkes yuvasına huzuruna bakarken bir essek benim eşim çıktı. 
tarafından
Birde benimki
tarafından
Allah kolaylık versin.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 150 göst.
7 Temmuz 2023 Aile kategorisinde Deryaa24 (145 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 262 göst.
19 Mayıs 2023 Aile kategorisinde Deryaa24 (145 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 161 göst.
14 Mart 2024 Aile kategorisinde Melek06 (702 puan) tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 326 göst.
4 Temmuz 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu

381,390 soru

11,418,095 cevap

34,973 kullanıcı

...