Merhaba kızlar bir sorum olacak size, eşimle evlendiğimizden beri huzur yok yeni evliyiz 1 yıldır ve bunun sebebi de annesi, evliliğimize hazırlık boyunca kimseyi dahil etmedik, her şeyi kendimiz aldık ve hallettik ama meğersem annesi bu yüzden bana kin tutmuş herşeyi içine atmış, sevgiliyken iyi davranıyordu ama evlendikten sonra herşeyi kustu anneme kadar dil uzattı bende bu yüzden görüşmüyorum, eşim bana hak verdiği için eşimde görüşmüyor, annesi bir şey olmamış gibi bir kaç kez görüşmek istedi ama kabul etmedik bu olaylar konuşulduktan çözüldükten sonra görüşülürse görüşülür dedi eşim, annesi de olanları konuşma taraftarı değil ve herkesi bize düşman etmiş, babası kardeşleri dahi bizi kötü biliyor herkes tepki koymuş durumda, ailesinde iletişim sıfır, bir yandan içim rahat değil eşim görüşsün istiyorum diğer tarafı düşünüyorum rızalarını alsın, eşim istemiyor, diğer taraftan anneme denenler aklıma geliyor ben sindiremiyorum bir gönül alma yok, ilgisizler ve çok bencil insanlar bu durumun çözümü var mı sizce, fikrinize ihtiyacım var hanımlar