Eşimin iş yerini abisigille birlikte işletiyor .Abisi iş yerine yeni bir kız aldı belki 1hafta ya olmuştur ya olmamıştır .bugün esimde iş çıkışı bime gittik .Kız aradı gördüm açtı aynen konuşma tarzı yakın kanka ise konsuuyormus gibi kız birde neredsin diyor bilseydim diyor geleceğim bilmem ne diyor kıza ama sırita sirita .Kız sana ne dedi ne bu pahalılık diyorum ne dediğini de söylemiyor ve bir haftadır tüm mesajlarını konuşmalarını siliyor önceden yığınla mesaj olurdu telefonunda silmezdi.Bende kızdım ne bu samimiyet daha bir haftalık kızla hayırdır dedim bana bağırdı gerizekalı bilmem ne dedi .Bende şimdi yatak odasına geçtim kapıyı da kitledim oturuyorum.Gidecek yerim de yok ablam Ankara da haftasonu gelince bilet alıp onu .yanına gideceğim.ve dönmeyeceğim
O zaman o kiz kazanmış olur 1 haftada elinden aldım der sence bu dahamı iyi biliyorum görmemezlikten gelemezsin cok iyi bilirim ama o kızı çek köşeye afedersinde agzina yap korkut ailene soylicem diye sonrada kocana git ben sadece konuşacaktım o benim uzerime yürüdü diye ağla yemek yediği kaba yapiyo de hamileysen bebeği öne sür
Ne kadar iyimser yaklaşmış herkes aldatilmayi göze al diyen hemcunslerimin olması çok üzücü. Daha önce aldatmış ne yaptın göz kulak kalp ardı ettin. Şimdi aynısı olmak üzere çocuğun varsa var bu onun yaptığını mesrulastirmaz.Allah muhafaza benim basima gelse olacakları tahmin bile etmek istemem. .çok güzel cesaret vermişsiniz eşinize.
Emn mısın bisi olduğundan peki öfkeyle hareket etme
Bide ben bayan eleman alinck dukkana korkuyorm deyince bana bir suru tepki geldi kusura bakmasin ama evli erkek pesinde dolanan cok kiz var bu postta en buyuk kaniti allahm korusun hepsinden
Canm once sakin ol esinin hatti aveaysa onlinr islemlerde kimle ne kdr konusulmus gozkuyor bak bakalm bide esini takip et hareketlerini
Dukkana gidebilirsen git bi kontrol et
Canm tecrubelerime dayanarak söyleyecegim şeyler var ama yinede sen içini ferah tut belki yanlış anlamissindir biraz Gözlem yap birsey gorursen duyarsin o zamn bi karara var şimdi erken
Birde arada bir dükkana git görün kızla konuş esinle çok mutlu olduğunu falan söyle
Once esini karsina alip guzel guzel kkonusmalisin sinirle kalkan zararla oturur. Senin bu sekil bayanlarla samimi konusman benim hosuma gitmiyor aynisini ben yapsam ne yapardin de ? Bak evladimizda olacak neden bu guzel yyuvamizi yikalim illa bu evden cekip gideyim mi yuva kolay kurulmuyor de evliliginizdeki birlikte guzel gecirdiginiz vakitleri hatirtlat ona ..
Şöyle bişey düşün abisi ile işletiyor dükkanı yani o dükkanda bi şey olsa abisi de farkeder dimi ... Bence hemen böyle bişey için kalkıp gitme. Kii zaten öyle bir durum varsa da gitmeden önce ailesi ile görüş . Çekindiği birisi varsa aile içinde ona bahset. Gitmek çözümmüş gibi gelir bazen insana ama asla çözüm değil
Yok yok bu adamlar vallahi a p t a l yemin ederim. Böyle şeyler duyunca acayip sinirlerim bozuluyor evdeki gül gibi karısının kıymetini bilmez iki günlük kadınlara değer verirler. Kuzum benim yaa üzme kendini o pislik kadına pabuç bırakma telefonunu didik didik et o kızı isten çıkarsın dicem ama hamuru bozuksa maya tutmaz ki bu gitse başka kıza bakar bu adam. Allah yardımcın olsun
Ay cok kizdim ya nasil bi haftalik biriyle bu sekilde yak8nlik ?? Kizda hayirdir yolunda heralde ki evli bi adamla boyle konusabiliyor . Agzinin payini ver ikisinnde abisininde ayni sekilde . Bu ne labalilik
Beka canım durumun çok zor Allah yar ve yardımcın olsun inşallah rabbim seni bir zor sikkntindan kurtarsın ama bence evini terk etme bak canım erkekler çok zor elhamdülillah başıma da gelmedi ama ne hissettiğini tahmin edebiliyorum ben senin yerinde olsam abisiyle konuşurum karşısına al abisini de abi bak yuvam yıkılacak Allah rızası için bana yardım et seninle konuştuğunu eşim bilmesin inşallah kizin çaresine bakar oradan çıkartır o tür insanlar her yerde çok var Allah onları eblwrimizden yuvalarimizdan uzak tutsun .inşallah sabırli ol ama ona karşı asla taviz verme çünkü bunu huy haline getirir sen çok yipranirsin sana çok dua edeceğim Allah'ın izni ile bu sıkıntının atlatirsin jnsallah
Ben olsam o kizin once kimlik ve adres bilgilerini alirim. Sonra is çıkışı felan takip eder kızı yalniz yakalar bir güzel tehdit ederim. Baktım gördüm kasarlik peşinde. Hemen ailesine giderim ya kiziniza sahip çıkın evli adamlarla kikirdasmasin yada ben onu halletmesini bilirim diye. Tobe ya ne günlere kaldik
Kuzum illa biri gidecekse birak o gitsin sen evini terk etme. Hem belki bi yanlis anlasilma da olabilir oyle degilsede okiz kazanir senin gitmen islerine gelir birdaha dusun aksini yap esine dsha yakin davran yaptigi sacmaligin farkina varir belki
peki kız niye aryo esini bence onu hallet gtceksende oyle git hemen snirle kalkp ofkeyle oturma
Bence boşanma birak aşifte olarak kalsın evli barkli adamlarla ne işleri var bu kizlarin anlamiyorum bir dolu erkek var ya itme kocani o kadina derim ben
1,491,854 soru
24,377,783 cevap
348,459 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın