Hepinize selam kızlar. Uzun zamandır yokum çünkü ciddi ailevi sıkıntılarımız var şuan. Ben işin içinden çıkamıyorum kimse çıkamıyor yani bir şey yapamıyoruz. Belki buradaki birinden bir fikir edinirim diye yazmak istedim akıl akıldan üstündür. Bizim yani eşimin bir amcasının hanımı var. Yıllardır bana çoğu zaman kaynanamdan iyi davrandı çocuğuma baktı bana baktı kaç kere hastanelere geldi gitti benim için.
Bu kadının oğlu evlendi yakın zamanda biz de elimizden geleni yaptık. Kız tarafı dışardan geldi uzun süre kaldı en iyi şekilde ağırladık bizim evimizde de kalanlar oldu. Düğün oldu bitti, tabi benim 1 yaşından küçük bebeğim var ve 7 aylık da hamileyim bu dönemde ona rağmen çok emek verdim, bu kadına bir şeyler oldu. Bir anda afedersiniz kuyruğuna basılmış gibi bana saldırmaya başladı. Durup dururken söylediğim bir şeyi söyledi diye iftira attı. Sadece bir şey değil bir çok şey çıkardı sen şuraya gitmişsin böyle demişsin vs. Aslında oraya hiç gitmedim ve öyle bir şey demedim ki şahitlerim de var kanıtlarım da var ayrıca kendisi bacısını şahit gösterdiği halde bacısı yalanladı böyle bir şey yok beni neden şahit tutuyorsun dedi.
Velhasıl bu meseleyi kavga gürültü kapattık bir daha görüşmeyeceğim hakkımı helal etmiyorum vs dedim bitti sanıyordum. Birkaç gün önce yine bir yerde benimle alakası olmayan bir şeyi iftira atıp üstüme yapıştırmış. Üşenmedim gittim ne istiyorsun benden niye yalan söylüyorsun utanmıyor musun ben senin kızın yaşındayım koskoca kadınsın yüzüme bakarak yalan söylüyorsun dedim. Israrla gözüme baka baka yalan söylemeye devam etti asla ama asla hiç kimse ikna edemiyor. Kafasında bir senaryo yazıyor ve söylüyor ne şahit ne kanıt asla tatmin etmiyor ve yalan söylemekten de hiç utanmıyor.
En son kayınbabam bana kendi evim ve kendi evi dışında kimseye gitmememi ve kimseyle görüşmememi söyledi biz sükutla çözelim uzak duralım dedi. Yani herkes bana inanıyor herkes doğruyu biliyor zaten ama onu bir türlü durduramıyoruz yani ne yapabiliriz bilmiyorum.
Uzun oldu kusura bakmayın ama inanın karnım burnumda bu kadar yükü kaldıramıyorum detay versem destan olacak az çok anlatmaya çalıştım.