+1 oy
217 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

Buraya 8 ayında olan ve diş çıkaran bir bebeyle yorgun baba bırakıyorum arka planda da ama yorgun dün çok hoşuma gitti :D çektim jxjdj

9 Cevaplar

0 oy
(8,590 puan) tarafından
Hahahah 

Bende kızımı uyutuyorum
tarafından
Ben de birazdan o asli görevi yerine getirecem :)))
-Reklam-
0 oy
(994 puan) tarafından
Bi kahve içsem mi içmesem mi diye düşünüyorum bu aralar biraz sıkıntılıyım Allah hayra çıkarsın inşallah ♡bebisinize de hayırlı olsun dişleri bol bol yemesi dileğiyle...♡
tarafından
Teşekkür ederiz ❤️ hayırlıdır inşallah dişleriyle bizi kemiriyor :d
(994 puan) tarafından
Aynen genelde denek biz oluyoruz ama olsun minik minik diş izleri :D
tarafından
Her sabah dişlenerek uyanıyorum :D
0 oy
(9,164 puan) tarafından
Çok kötüyüm beynim agriyor
tarafından
Noldu aşkım
0 oy
tarafından
Salıncağın konumu çok iyi :D:D
tarafından
Aşırı hiperaktif beni sürekli kolumun altınsan tutup istediğim yere götürün diyor kendi yürüyemediği için biz yürütüyoruz emeklemiyorda öyle arkasından akşama kadar :)
tarafından
Yerim yaa ☺️☺️ bide yürüse neler yapcak ☺️  emeklemiyo direkt yürümek için güç topluyor :D:D adı neydi
tarafından
Ulaş :)
tarafından
Güzel isim Maşallah yakışıklıya ☺️☺️
tarafından
Teşekkür ederiz ❤️
0 oy
(13,603 puan) tarafından
Haha maşallah size☺️

Huzurunuz daim olsun

Diş dönemi de buyumenın bi evresi atlatacak inşallah

Napim kuzum Defne uyuyor katmer açıyorum bol yapıyorum ki buzluğa atacam kalanı 
tarafından
Teşekkür ederiz amın inşallah ❤️❤️❤️
 Ayy katmer bayılırımmmmm ellerine sağlık ben de benim oğlanı uyutuyorum şimdi her saman ki gibi :D
0 oy
(994 puan) tarafından

image

hahahaha:D bende vampirlerle mücadele vol-1
tarafından
Her sabah memem ısırılarak uyanıyorum sonra koluma geçiyor sizi onkdar iyi anlıyorum ki :D
(994 puan) tarafından
aaaa onu cekemem sosyal hizmetleri beni kurtarmaya gelir o zaman bu canavardan:Dd yalnız değiliz dostlar...
0 oy
(13,409 puan) tarafından

Bebeyi uyutup yemek hazirlicam inşallah  :)

tarafından
Valla aynı sorun farklı şekil de ben de uyuttum mutfak sabahtan beri dandini toplamam lazım … :)))
(13,409 puan) tarafından
Bende epey çıkamadım mutfaktan bugün her yeri toparladm şükür yarın da bi supurup silerim allahtan bisi çıkmazsa  :)
Gerçi pazara gitcem ama nasıl olur bakalim
tarafından
Kendi evimde yaşamıyorum şuan da ben annemlerdeyiz ama annem babam çalışıyor o yüzden ben de ev işlerine destek olmaya  çalışıyorum :)
(13,409 puan) tarafından
He anladım canım:)
0 oy
tarafından
Yemek koydum fırına. Namaz kılıp kızları bahçeye çıkaracağım inşaAllah 

Salıncağı nasıl monte ettiniz?
tarafından
İçinden iki tane vida çıkıyor nasıl vıda denir onlara dubelli mi denirdi acaba onu tavana makinayla sabıtledik öyle
tarafından
Sağlam mı? Gerçi sağlam olmasa bebeyi koymazsın:D
Bende heves ediyorum çocuklara da ondan sordum. Teşekkürler
tarafından
İlk sağlamlığını 3 yaşında ki kuzenimle denedim jdjdjdj sonra kendi bebemi oturttum :D şaka bir yana hani baya taşıyor 45 kilo Max ı var zaten :) ruca ederim
tarafından
Yaa çok iyiymiş büyük kızım 5 yaşında kardeşleri binince o da istee o yüzden sağlam olması şart.
tarafından
Çok rahat biner
0 oy
(2,945 puan) tarafından
Uyuyamadım başım çatlıyor. Hava yağmurlu ben inatla 3. Makinaya attim. 2 kurutmalık doldu gerisini nereye sericem onu merak ediyorum. 
(2,945 puan) tarafından
:D ne gibi
tarafından
Ya mutfağı pis bırakınca kötü enerjiler çekiyorum gibi kötü yaratıklar :D nimet bırıkıntısı ya :D saçma ama işte annemler de çok gülüyor bana bundan dolayı jdjdjjs ya da kendime ropmalak için inanç yapmışım bilemiyorum :D
(2,945 puan) tarafından
Yok eşimde bana der evi b.k götürsün ama lavaboda bulasık bırakma diye :D bırakırım yataga giderim o laf aklıma gelir kalkar yıkarım
tarafından
Valla eşiniz çok haklıymış o zaman :D
(2,945 puan) tarafından
:D haklılığı batsın rahatım bozuluyor

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 301 göst.
0 oy
14 cevap 557 göst.
+2 oy
14 cevap 457 göst.
2 gün önce Diğer kategorisinde MutluanneMutlubebek (274 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 485 göst.
4 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

405,991 soru

12,169,501 cevap

36,633 kullanıcı

...