0 oy
316 göst.
Diğer kategorisinde (983 puan) tarafından
Delirmemek elde değil ya. Konuya geçeyim hemen. Bu akşam köye gidip gitmeyeceğimiz belli değildi. Eşime dedim gitsek de gitmesek de erkenden haber ver ona göre yemek yaparım dedim yapma belli değil gideceğimiz, gitmezsek kahvaltı şeklinde yeriz dedi. Akşam 6 da mesaj attı ben işten çıktım köye gitmicez eve geliyorum diye. Ben de tamam bir şeyler hazırlayayım dedim. Kalktım adam aç diye bir sürü şey yetiştirdim paçamda çocukla. Yarım saatte bitti işim. Saat 7 oldu adam yok. İş yeriyle arada arabayla 10-15 dk ya var ya yok. Mesaj attım neredesin diye abime fındık götürdüm hastanedeyim dedi(boynu tutulmuş). Saat 8 oldu hâlâ yok. En son geliyorum yazdı. Masaya oturduk ama o kadar açım ki. Çocuk kucağımda yemek yiyorum çocuğa yediriyorum yarım yamalak yani. Eşim yedi gidiyordu dedim az al çocuğu da ben yiyeyim. Sigara içicem dedi. Senin keyfin benim aç olmamdan daha mı önemli dedim bekle işte deyip gitti. Ben yarım yamalak yedim. Bulaşıkları hallettim beyefendi o zaman geldi. Hiçbir şey olmamış gibi davranıyor aynı. Şimdi de namaz kılmaya gitti bir şey demeden. Ay sinir oluyorum ya. Ne var az baksan sigarana sonra içsen. Sanki ilaç da saati geçiyor 

2 Cevaplar

+7 oy
tarafından
Bence bazı erkekler çocukları kısır olmadığını kanıtlamak için yapıyor sadece 
(983 puan) tarafından
Bence d e
(1,491 puan) tarafından
+'ladımmmm
tarafından
Bazen okudukça üzülüyorum hani haddime değil kesinlikle ama ilgisiz çocuklar Ne bileyim
(1,491 puan) tarafından
Işte insan üzülüyor Allah eşinin de yardımcısı olsun hepimizin yuvasından huzuru eksik etmesin
(2,838 puan) tarafından
Yaaa çok iyiydi+++
-Reklam-
0 oy
tarafından
Off benimki de öyle ya normalde bak deswm Allah var bakar ama sofrada hemen karnını doyurup sigaraya kaciyo demiyo çocuk zaten durmuyo 2 dk idare ediyim de karnını doyursun ya yemek boğazıma diziliyo ya cizgifilm iziliyo 

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 957 göst.
0 oy
14 cevap 975 göst.
27 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 602 göst.
13 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Esinsonmez (44 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 805 göst.
22 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Anonim11 (24 puan) tarafından soruldu