0 oy
181 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (632 puan) tarafından
Ya aynaya bakıyorum bariz belli yani hiç sevmiyorum ne yapmam gerekiyor ya doktora gitsem mi hangi dal bakıyor acaba dahiliye mi aşırı fark var ikisinde de 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Egzersiz yap düzenli olarak kalın olana ağırlık ver
(1,588 puan) tarafından
Kas olur bence bu seferde daha da şişer kız
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kalın olana varis çorabı giy 
(632 puan) tarafından
Ama varisim yokki
tarafından
Olsun o inceltiyo bacağı
0 oy
(4,363 puan) tarafından
Sağ bacağın mi daha kalın sag daha kalınsa normal canım insan vücudunun sağ tarafı sol tarafa göre daha büyük kalın olur
(593 puan) tarafından
Bnmde sağ bacağım daha kalın
(4,363 puan) tarafından
Benimde normal
0 oy
(278 puan) tarafından
Benimde sağ bacağım gözüme daha kalın geliyor :) eşim psikolojin bozuk saçmalama diyo 
0 oy
(1,588 puan) tarafından
Benim bacaklarımın ikisi de çok kalın kiloma göre fazla kalın bunu kafaya takıyordum dün bir video gördüm onun görünce çok üzüldüm o yüzden artık takmamaya başladım şükrediyorum eminim seninki de çok bariz değildir çok takma canım
0 oy
tarafından
Vücudumuzdaki organların hepsi eşit değil zaten 

Çoğunlukla kolumuzun kulağımızın biri cm olarak kısa yada uzun olabiliyor yada göğüsümüz:)  
0 oy
(4,421 puan) tarafından
Benimki de oyle pantalon giydigimde sol kalcama oturan saga bol geliyo :))) ama ben cocukken sag kalcadan ameliyat olmustum baya alcida filan kaldi parmaklarima kadar ayagim ondan diyodum ama kiz sol tarafi da dizime kadar alci yapmislardi aaaa neden oldu o zaman suan aydinlanma yasiyorum :) ama sag bacagim zayif kuvvet olarak da ben ayakta filan olsam agirligimi sola veririm genelde. 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 517 göst.
0 oy
14 cevap 268 göst.
0 oy
3 cevap 281 göst.
13 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nz_00 (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 62 göst.
23 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde aysem00 (30 puan) tarafından soruldu

410,704 soru

12,357,867 cevap

41,188 kullanıcı

Kategoriler

...