O kadar bunaldım ki artık.kime anlatsan olmuyor en azından buraya anlatayım yarın öbür gün kimse AA siz de şu yüzden kavga etmiştiniz diyemez dedim..
4 yaşında oğlum 3 4 ay da bir kanın da enfeksiyon çıkıyor atesleniyo ateslendigi zaman da surupla müdahale etmemize rağmen fayda etmiyor suruplar düşünmüyorlar pandemi de yüksek ateşten havale geçirdi Bi gece Bi iğnesi var onu yapıyorlar ateşi dusuyo ve buna ek.olarak da antibiyotik kullanımı yapıyoruz geciyo sonra 3 4 ay iyi ama Bi müddet sonra tekrarliyo... işte sorun tam da burda başlıyor.
Her ateslenmeye başladığın da eşim üzerime o.kadar çok geliyo ki işte Bi yeri mi dokundu benim bilmediğim bisey mi yedi sen bu çocuğu yikamiyomusun ellerini kopuklemeiyomusun niye atesleniyo bu çocuk gibi sorularla başlayıp mevzu anneligime kadar gidince ipler kopuyo ve kavga etmeye birbirimizin üzerine yürümeye başlıyoruz. Yemin ediyorum size şu ateslenme mevzusu yüzünden dışarı çıkmaktan sogundum çıkmıyorum da yıkamaya gelince havalar sıcakken en az 2 kere banyo yaptırırım tuvalet eğitimini vereli 2 ay oldu el yıkama alışkanlığı alistirmaya çalışıyorum Bi taraftan evet evle o kadar çok ilgilenemiyorum bu ara çünkü dogumuma 3 hafta kaldı günlük rutin işlerimi yapabilirsem çok şükür diyorum yardım edenim yok genel de gelip yiyip olan kalabalığı kaldırıp giderler.. buna ek.olarak peki esin napiyo diye sorun işten 7 de gelir sofram hep orta yerde olur o geldiğin de yemekten sonra kahveye gidecekse gider gitmicekse balkonda oturur çay bekler elinde telefon daha kaldıramazsın ondan ben bundan inanın bir gün Bike şikayetçi olmadım aman işten geliyor sabahtan beri makina sesi elalemin ağız kokusunu cekiyo istediği gibi degerlendirsin vaktini diye düşündüm çocuk bile çok miz miz sa ayak altından çekmeye çalışırım ki kafası şişmesin. Oğlum 4 yaşında 1 kere babası altını bezlememis 1 kere banyo yaotirmamis ufak ufak ekmek bölüp vermeler dışında bir kere karnıni duyurmamıs birinden bahsediyorum geçen gün yarım saatliğine markete gittim vakit geçmiş 45 dakika olmuş 40. Dakika arayıp neredesin çocuk altına büyük tuvaletini yaptı ve benden de utaniyo olduğu yerden kaldırmadım diye telefon eden birinden bahsediyorum. Çocuk hasta oldu diye nasıl vicdanın var senin yine çocuğa iğne vuracaklar hiç umrunda değil diyip ayağından iğne vururlarken asla yanımda durmayan kaçan birinden bahsediyorum. Artık şu halimle dayanamadım asla kocama kimseye laf ettirmeyen ben dün akşam kayinpederimi aradım ağlayarak gel oğlunu al yoksa gidip darp raporu alıp içeri attircam ben dayanamıyorum artık dedim. Kayinpederim utanmiyon mu sen bu halde ki kadına böyle davranmaya Allah belanı versin bende kurtulayım herkeste kurtulsun deyince yaptığını beğendin mi için rahatladım diyip ve yine olayın yine bana patlamasi dogumuma 3 hafta kaldı hiç bisey de hevesim kalmadı hiç bisey istemiyorum Allah affetsin karnimdaki ve oğlum olmasaydı Bi dakika düşünmeden canıma kiyardim o raddeye geldim :((((
Çok uzun oldu kızlar okuyanlar hakkıni helal etsin.