Şimdi ki anayasa nasldr bilmiyorum canm ama ilk önce hakkında hayırlısı olsun demek istiyorum. Çoğu kez çok kırıcı konusabiliyoruz eslerimzle veya onlar bizimle kötü konusabiliyor. Bende eşimle boşanmaya karar verip annemin evine gitmstm. Bana diyor ki benden mama veya bez isteme annen tek başına yapsın yapabiliyorsa dedi. Okadar çok içime oturdu ki ama yinede boşanma olmadı. Sorunlarını anlıyorum hakta veriyorum. Siddet yok ise kendine şu soruyu sormani istiyorum. ' Sabredecek gücüm var mı halen?' Eğer evetse kal hayirsa git .
Çocuk velayetine gelincede hakim inşallah düzgün biri olur. Annem ilk mahkemede beni istemems bakacak maddi durumum yok diye . Hakim ertelenmiş 3 ay sonrasına. Sonraki mahkemede yine aynı hakim anneme ' kızını iste sana vericem ne olursa olsun bir bebeğin anneye ihtiyacı var babadan ziyade. Sen kızını iste Allah rızkını verir kızım' demiş. Her çocuk annede kalmalı kimse anne gibi bakamaz. Maddi açıdan ise eşin ödesin nafaka parasını mahkemeden talep et. Babası değil mi versin parayı ailende destek olur.
1,450,278 soru
23,815,435 cevap
318,031 kullanıcı