0 oy
209 göst.
Diğer kategorisinde (11,509 puan) tarafından
Babamın bir arkadaşı var bir tarafımızı yırttık ayiramiyoruz koparamiyoruz.annemin memlekette bir evi var kardeşim orada çalışıyor.annem iki arada mekik dokuyor.yazin hep beraber oradaydik babam diğer evde çalışıyor haliyle.babam içki içmeyen adamdı .bu adam içkiye alistirdi resmen. Konuda şu şekilde şüphelendiğimiz durum,

Biz memeleketteydik annem ben babam işi gereği obur evde.bir gün annemi aramış babam ise gidiyorum demiş (ek iş) ama işe giriş saatini çoktan geçmiş aradığında .akşam da aramış annemi eve geldim demiş ama bu sefer de işten geliş saati için erkenmis.biz memlekete döndük annem dolapta içki bulmuş .babam aldım içmedim demiş ama annem diyor ki o Allah'ın belası içmeye gittikleri yerde icemedigini getiriyordu hep eve diyor.bir de dün gece babamın arkadaşı ile konuşmasına şahit olmuş.o ise gittiği yere iki ay olmuş gitmediğini ,artık orada çalışmak istemediğini söylemiş arkadasina.ama anneme o gün o ek ise gittim demis. Şimdi annem diyor ki bana o gün yalan dedi o adamla içmeye gitti oraya diyor.biz mi şüphe ediyoruz kizlar

1 cevap

0 oy
tarafından
Babanın karakterini sen daha iyi bilirsin canım ama bu arkadaşlar çok fena ya benim kocamı da içmeye götürmüşlerdi yalan söylemeyen adam içmedim diye yalan söyledi yermiyim hayır  sonra bizim aramız kavga girince kopardı iletişimi insanı çok etkiliyorlar.. inşallah yakasını kurtarır..
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 439 göst.
0 oy
8 cevap 277 göst.
0 oy
7 cevap 596 göst.
6 Eylül 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 250 göst.
17 Haziran 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu